inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Ik heb mijn telefoon laten vallen. Is dit verzekerd?

Als u of één van uw gezinsleden uw telefoon in huis laat vallen is dat verzekerd. Schade veroorzaakt door uw huisdier is niet verzekerd. Is uw telefoon buitenshuis gevallen en u bent niet op vakantie? Dan is uw schade verzekerd als u een Interpolis BuitenDeDeur® verzekering hebt afgesloten. Hebt u uw telefoon tijdens een reis laten vallen, dan is uw schade verzekerd op uw reisverzekering als u bagagedekking hebt. 

Schadevergoeding 
Uw telefoon wordt ieder jaar minder waard. Bij het bepalen van de schadevergoeding kijken wij naar de leeftijd van uw telefoon. Vaak is reparatie van uw toestel nog mogelijk. Wij betalen dan de reparatiekosten en helpen u met het vinden van de juiste hersteller. 

€ 50,- eigen risico 
Het aantal schades aan tablets, telefoons, Ipads en televisies is de laatste jaren enorm gestegen. Deze kosten willen we niet doorberekenen naar een hogere premie voor alle klanten. Interpolis koos daarom voor een eigen risico van € 50,-. Dit betekent dat we € 50,- in mindering brengen op uw uiteindelijke schadevergoeding.