Man met alarmsysteem en mobiele telefoon in de hand. De camera heeft een privacymodus, zo weet je zeker dat niemand meekijkt als je thuis bent.

Interpolis ThuisWacht®

Bijna een derde van de Nederlanders laat zijn huis niet met een gerust gevoel achter. Ook maakt 49% zich zorgen over de veiligheid van spullen als zij niet thuis zijn. Om dat veiligheidsgevoel te vergroten, sloegen Interpolis en Toon de handen ineen. We ontwikkelden Interpolis ThuisWacht®, een beveiligingssysteem met camera en bewegingssensoren. Met de Toon security app bedien je het systeem, kijk je live mee en schakel je een beveiliger in als dat nodig is.

 

Je kunt Interpolis ThuisWacht® niet meer kopen of huren
Wel helpen we je graag als je vragen hebt. De veelgestelde vragen en onze contactgegevens vind je onderaan de pagina. Heb jij ThuisWacht al in huis en wil je het systeem uitbreiden? Bijvoorbeeld met koppelbare rookmelders? De uitbreidingen en extra accessoires zijn nog steeds te koop.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik losse accessoires bijkopen?

  Het is mogelijk om extra accessoires, zoals sensoren of speciale sleutelhangers (badges) bij te kopen.

 • Is de camera voor buiten of binnen?De slimme camera is ontworpen voor gebruik binnen, niet voor buiten. De slimme camera kan niet tegen vocht of tegen temperaturen onder het vriespunt.
 • Hoe zit het met mijn privacy als ThuisWacht opnames maakt en bewaart?ThuisWacht voldoet aan de meest strenge eisen op het gebied van privacy en cybersecurity. Je data is dus veilig en je privacy is gewaarborgd. Daarnaast heeft de slimme camera een shutter die dichtgaat als de camera is uitgeschakeld. Zo weet je zeker dat er niemand meekijkt als je thuis bent. Om de shutter te bedienen, druk je in de Toon Security app op het privacyicoon. Het sluiten van de shutter kun je automatiseren als de bewegingsdetectie van ThuisWacht wordt geactiveerd. Dit doe je via 'Instellingen', 'Privacy' en 'Automatische afsluiter'.
   
 • Wanneer kan ik ThuisWacht opzeggen?

  Het abonnement is voor onbepaalde tijd. Dit contract is na 1 jaar maandelijks opzegbaar. Het eerste jaar is dit gratis, daarna betaal je €4,95 per maand.

  In het abonnement zit de opslag van de videobeelden voor een periode van 7 dagen en de optie om professionele beveiliging in te roepen.


   
 • Welke voorwaarden gelden er voor mij?

  Kocht je ThuisWacht voor 13 februari 2020? dan gelden voor jou de Voorwaarden Interpolis ThuisWacht® Koop.

  Vanaf 13 februari 2020 gelden er deze nieuwe voorwaarden. Zowel bij het huren als kopen van ThuisWacht.

   

   
Meer vragen
 • Werkt het Interpolis Brandpakket ook zonder ThuisWacht?Ja, de rookmelders van het Brandpakket zijn onderling verbonden met elkaar. Als een melder rook opmerkt, laten alle gekoppelde melders een sirene horen.
 • Hoe installeer ik het Interpolis Brandpakket?Uw Brandpakket installeert u eenvoudig zelf, binnen 45 minuten. Lees de uitgebreide uitleg over de installatie.
   
 • Heb ik garantie?

  Je hebt 2 jaar wettelijke garantie op de apparatuur en accessoires van ThuisWacht.

  Op de rookmelders en koolmonoxidemelder heb je nog langer garantie, namelijk 5 jaar.


   
Minder vragen

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht over ThuisWacht? Neem contact met ons op. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Contactgegevens
De medewerkers van de klantenservice zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.