ThuisWacht + Brand + CO-melder

Pakket:
 • Slimme camera
 • 2 speciale sleutelhangers
 • 2 raam- of deursensoren
 • 3 koppelbare rookmelders
 • 1 koppelbare CO-melder (tijdelijk niet leverbaar, CO-melder wordt half juli nageleverd)

Abonnement:

 • 7 dagen opslag van video- en geluidsopnamen (eerste jaar gratis, daarna €4,95 per maand)
 • Optie om tegen betaling professionele beveiliger in te schakelen
Uitvoering
Meer productdetails
 • Gratis verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • We acceptereniDealMastercardVisa

ThuisWacht bestaat uit:

Slimme camera

Slimme camera met sirene van 90 dB

De slimme camera is ook het basisstation van Interpolis ThuisWacht®. Je verbindt de camera met je wifi-netwerk thuis. Via het internet maakt de camera verbinding met de Toon security-app. De slimme camera communiceert bovendien met extra sensoren. Als een van deze sensoren een poging tot inbraak detecteert, ontvang je hiervan een bericht op je mobiele telefoon.

 De camera bevat een sensor die beweging in huis detecteert als je alarm is ingeschakeld. Wanneer de camera beweging detecteert, stuurt de slimme camera een bericht naar je mobiele telefoon. Ook worden automatisch videobeelden gemaakt. 

 De slimme camera bevat een sirene van 90 dB. Afhankelijk van je persoonlijke instellingen, kun je de sirene automatisch of handmatig inschakelen. Ook is de camera uitgerust met een fysieke shutter. Als het huisbeveiligingssysteem is uitgeschakeld, is de shutter van de camera afgesloten. Zo weet je zeker dat er niemand meekijkt als je thuis bent. De slimme camera is uitgerust met een ingebouwde back-up-batterij. Die zorgt ervoor dat de camera tot 6 uur lang blijft werken, mocht thuis de stroom uitvallen. De ThuisWacht-camera is een Full-HD-camera met bewegingsdetectie, 130 graden en nightvision. Dit geeft in alle situaties haarscherp beeld, waardoor je niets meer ontgaat.

 
Raam- en deursensor
Slimme sensor voor deuren en ramen

Deze slimme sensor bevestig je op je deuren of ramen. De sensor reageert op trillingen, waarmee de eerste tekenen van inbraak kunnen worden gedetecteerd nog voordat de deur of het raam is geopend. De sensor koppel je draadloos aan je slimme camera. De sensor werkt op 1 AAA-batterij.
Speciale sleutelhanger

Speciale sleutelhanger (badge) 

De sleutelhanger geef je bijvoorbeeld aan je gezinsleden. Je kunt instellen dat je een melding ontvangt op je mobiele telefoon als een van je gezinsleden, die in bezit is van een sleutelhanger, het huis betreedt of verlaat. Je kunt het alarm ook automatisch uit laten schakelen wanneer iemand met de sleutelhanger binnen het bereik van het huisbeveiligingssysteem komt. Je gezinsleden kunnen ook zelf het alarm in- en uitschakelen wanneer zij weggaan of thuiskomen. De sleutelhangers maken draadloos verbinding met je slimme camera, nadat je ze aan elkaar hebt gekoppeld. De sleutelhangers werken ieder op een knoopcel batterij (CR2032).

Toon Security app

Toegang tot de Toon security-app

Met deze app installeer en bedien je je huisbeveiligingssysteem. Je kunt live thuis meekijken en opgenomen videobeelden terugkijken. Je kunt ook zien wanneer gezinsleden die in het bezit zijn van een sleutelhanger thuiskomen of het huis verlaten. Als het alarm afgaat kun je via de app iemand uit je eigen netwerk of een professionele beveiliger inschakelen.

Opslag video

7 dagen opslag van video -en geluidsopnamen

De slimme camera van ThuisWacht maakt video- en geluidsopnamen. Deze worden 7 dagen in de cloud opgeslagen. Daarna worden ze verwijderd. De opnamen zijn alleen door uzelf te benaderen via de Toon Security-app. 

Professionele beveiliger
Inschakelen van een professionele beveiliger

Bij een alarmmelding kun je er via de app voor kiezen om contact op te nemen met de Interpolis Alarmcentrale.  Zij kunnen een professionele beveiliger voor je inschakelen als je dat wilt. Deze komt dan poolshoogte nemen bij jouw huis. Voor het inschakelen van een professionele beveiliger betaal je een apart bedrag. Dit bedrag staat vermeld in de app. De beveiliger kan je huis natuurlijk niet betreden. Bij een verdachte situatie schakelt de beveiliger hulpdiensten in.
 
Brandpakket
Brandpakket

Vergroot de brandveiligheid in je huis met het Interpolis Brandpakket. Het pakket bestaat uit 3 rookmelders die je eenvoudig aan elkaar koppelt. Als 1 van de melders alarm geeft, doen alle gekoppelde melders dit ook. ThuisWacht reageert op het alarm van de rookmelders. Als er door de melders rook wordt opgemerkt, krijg je een bericht op je smartphone. Zo word je gegarandeerd snel gewaarschuwd.
CO-melder

CO-melder

Een koolmonoxidemelder beschermt tegen de gevaren van het kleur- en reukloze koolmonoxidegas. We raden aan om deze melder te gebruiken bij gasgestookte toestellen met verbranding, ook bij een open haard.

De koolmonoxidemelder kun je koppelen aan de koppelbare rookmelders uit het Brandpakket. Als één melder alarm geeft zullen alle melders een luid alarmsignaal geven. 

 

Eigenschappen van de CO-melder:

Voeding   10 jaar lithium batterij
 Technologie  Wi-Safe 2
 Installatie  Muur, plafond, plank
 Bedrijfstemperatuur  + 4°C tot + 38°C
 Gecertificeerd  EN-50291-2:2010
 Frequentie  868 MHz
 Max aantal melders per netwerk  50
 Netwerk  Multi-directionele communicatie
 Compatibiliteit  Koppelbaar met alle Wi-Safe 2 producten van FireAngel (bekabeld, draadloos, batterij en 230v aangesloten)
 Bereik  Minimaal 35 meter (meer dan 200 meter op open veld)
 

Algemene informatie

Retour & Verzendinformatie

Verzend- en retourinformatie

Verzending

Interpolis ThuisWacht® wordt gratis en binnen 2 werkdagen naar je verzonden.


Wettelijke bedenktijd


Bij aankoop van het product heb je het recht om het contract te annuleren, zonder dat je aan hoeft te geven waarom. Dit heet herroepingsrecht. De wettelijke herroepingstermijn loopt af 14 dagen na de dag waarop je het ThuisWacht product ontvangt.


Hoe kun je het contract annuleren? 


Stuur dan binnen de bovengenoemde termijn:

 • een ingevuld modelformulier voor herroeping, of;
 • een e-mail naar preventiedesk@interpolis.nl. Vergeet niet je naam, adres, ordernummer, wat je hebt besteld en op welke datum te vermelden.

   

Daarna geven we je een retouradres. Je moet het product terugsturen in de originele verpakking, binnen 14 dagen na je herroepingsbericht. 

Wij betalen je het betaalde bedrag terug zodra we het product hebben ontvangen of wanneer je hebt aangetoond dat je de producten terugstuurde.


Gebruik van de producten tijdens de bedenktijd

Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat je het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals je dat in een winkel zou mogen doen. Gaat je gebruik van de goederen verder dan dit? Dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering als gevolg van dit gebruik.

 
Garantie

Garantie

Je hebt 2 jaar garantie op de producten vanaf het moment dat de producten aan je zijn geleverd. Tijdens deze periode herstellen of vervangen wij een product dat niet functioneert als gevolg van een materiaal- of fabricagefout. Je hoeft hier niet voor te betalen. Wij bepalen of een kapot product of een onderdeel ervan, wordt hersteld of vervangen.

Uitgesloten van garantie zijn:

1. Batterijen.
2. Defecten of storingen veroorzaakt door normale slijtage van onderdelen.
3. Defecten of storingen veroorzaakt door onjuist gebruik.
4. Als het defect of de storing het gevolg is van:

 • Door jou of door derden toegebrachte schade of wijziging aan de producten.
 • Kortsluiting, brand- of rookschade, waterschade, blikseminslag.
 • Door jezelf, omdat je je niet aan de bedieningsvoorschriften hebt gehouden.
 • Doorgeslagen elektriciteitszekeringen, tenzij deze zijn veroorzaakt door de producten.

De garantie vervalt als je defecten niet binnen 4 weken na ontdekking bij ons meldt. De garantie vervalt ook als je de producten door een derde laat repareren of controleren.

Als wij schade herstellen die achteraf gezien niet onder de garantie viel, brengen wij de kosten hiervoor volledig bij je in rekening.