Eigen risico autoverzekering

U hebt geen eigen risico op de Interpolis Autoverzekering.

Het eigen risico is dat deel van het schadebedrag dat u zelf betaalt

Het schadebedrag dat boven het eigen risico uitkomt, betaalt de verzekeraar. De hoogte van het eigen spreekt u af met de verzekeraar. Het eigen risico geldt alleen voor schade aan uw eigen auto of bij diefstal van uw auto.

Op de Interpolis Autoverzekering hebt u € 0,- eigen risico

Het is altijd vervelend als u schade aan uw auto hebt. En u zit niet echt te wachten op de kosten die daarbij komen kijken. Hebt u schade aan uw auto waarvoor u verzekerd bent? Dan betaalt u niets zelf, omdat u bij Interpolis € 0,- eigen risico hebt. Uw leeftijd is niet belangrijk. Jongeren betalen bij Interpolis ook geen eigen risico.

Bij de meeste andere verzekeraars hebt u wel een eigen risico

Het eigen risico loopt bij de meeste verzekeraars op tot wel honderden euro's. U betaalt dan een deel van de schade zelf als u schade aan uw auto hebt. Soms kunt u bij een verzekeraar het eigen risico afkopen. Omdat u bij Interpolis geen eigen risico hebt, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken.

Interpolis biedt excellente schadeservice

Er komt vaak veel kijken bij het afhandelen van een schade. Bent u voor de schade verzekerd? Dan helpen we u graag bij het afhandelen van de schade. Als u voor 1 van de 350 garages kiest waarmee wij samenwerken, hoeft u niets voor te schieten. Wel zo gemakkelijk toch?