Eigen risico autoverzekering

Je hebt geen verplicht eigen risico op de Interpolis Autoverzekering.

Het eigen risico is dat deel van het schadebedrag dat je zelf betaalt

Het schadebedrag dat boven het eigen risico uitkomt, betaalt de verzekeraar. De hoogte van het eigen spreek je af met de verzekeraar. Het eigen risico geldt alleen voor schade aan jouw eigen auto of bij diefstal van jouw auto.

Op de Interpolis Autoverzekering heb je € 0,- verplicht eigen risico

Bij Beperkt- en Volledig Casco kies je voor een vrijwillig eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Je leeftijd is niet belangrijk. Ook jongeren hebben geen verplicht eigen risico maar kunnen kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Bij veel andere verzekeraars heb je wel een verplicht eigen risico

Het verplichte eigen risico loopt bij de meeste verzekeraars op tot wel honderden euro’s. Je betaalt dan een deel van de schade zelf als je schade aan je auto hebt. Soms kun je het eigen risico afkopen. Je betaalt dan flink meer premie.

Interpolis biedt excellente schadeservice

Er komt vaak veel kijken bij het afhandelen van een schade. Ben je voor de schade verzekerd? Dan helpen we jou graag bij het afhandelen van de schade. Als je voor 1 van de 350 garages kiest waarmee wij samenwerken, hoef je niets voor te schieten. Wel zo gemakkelijk toch? 

Ook interessant voor jou?

Premie Autoverzekering

Interpolis gebruikt de premie om schades te betalen. De hoogte van jouw premie hangt af van de kans op schade. We gebruiken meerdere factoren die de premie bepalen.

Autoverzekering afsluiten

Welke dekking kiezen de meeste klanten? Wil je een Interpolis Autoverzekering afsluiten? Dat doe je eenvoudig en snel online, via de Rabo App of telefonisch. Ook kun je eerst jouw premie berekenen.

Voorwaarden Autoverzekering

In de voorwaarden lees je wat wel en niet verzekerd is. Als je een autoverzekering bij ons afsluit, dan krijg je de voorwaarden met een polisblad.