Eigen risico autoverzekering

U hebt € 0,- eigen risico.

  Geen eigen risico bij Interpolis

  Het eigen risico van een autoverzekering is een gedeelte van het schadebedrag dat u zelf moet betalen. Op de Interpolis Autoverzekering hebt u € 0,- eigen risico bij schade of diefstal. Uw leeftijd maakt niet uit. Dus ook jongeren betalen geen eigen risico. Meldt u schade waarvoor u verzekerd bent? Dan hoeft u dus niets zelf te betalen.

  Eigen risico bij andere verzekeraars

  Sommige verzekeraars hebben een standaard eigen risico tussen de € 130,- en € 150,-. Is de schade verzekerd en is het schadebedrag hoger dan het eigen risico? Dan vergoedt de verzekeraar de rest. Een eigen risico geldt alleen voor schade aan uw eigen auto, niet voor schade die u bij anderen veroorzaakt.

  Als u bij een andere verzekeraar een eigen risico hebt op de autoverzekering, dan kunt u soms het eigen risico afkopen. Uw eigen risico wordt dan verlaagd tot € 0,-.

  Excellente schadeservice

  Schade maken is altijd vervelend. Met 1 telefoontje zorgt Interpolis dat uw schade wordt afgehandeld. Kies voor 1 van de 350 garages waarmee wij samenwerken en u hoeft niets voor te schieten. Wel zo prettig. 

  De autoverzekering bekijken en uw premie berekenen

  Wilt u meer weten over de autoverzekering van Interpolis? Vergelijk de verschillende dekkingen van onze autoverzekering op rabobank.nl.