Eigen risico autoverzekering

U hebt geen verplicht eigen risico op de Interpolis Autoverzekering.

Het eigen risico is dat deel van het schadebedrag dat u zelf betaalt

Het schadebedrag dat boven het eigen risico uitkomt, betaalt de verzekeraar. De hoogte van het eigen spreekt u af met de verzekeraar. Het eigen risico geldt alleen voor schade aan uw eigen auto of bij diefstal van uw auto.

Op de Interpolis Autoverzekering hebt u € 0,- verplicht eigen risico

Bij Beperkt- en Volledig Casco kiest u voor een vrijwillig eigen risico van € 0,-, € 150,- of € 300,-. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Uw leeftijd is niet belangrijk. Ook jongeren hebben geen verplicht eigen risico maar kunnen kiezen voor een vrijwillig eigen risico.

Bij veel andere verzekeraars hebt u wel een verplicht eigen risico

Het verplichte eigen risico loopt bij de meeste verzekeraars op tot wel honderden euro’s. U betaalt dan een deel van de schade zelf als u schade aan uw auto hebt. Soms kunt u het eigen risico afkopen. U betaalt dan flink meer premie.

Interpolis biedt excellente schadeservice

Er komt vaak veel kijken bij het afhandelen van een schade. Bent u voor de schade verzekerd? Dan helpen we u graag bij het afhandelen van de schade. Als u voor 1 van de 350 garages kiest waarmee wij samenwerken, hoeft u niets voor te schieten. Wel zo gemakkelijk toch? 

Ook interessant voor u?

Premie Autoverzekering

Interpolis gebruikt de premie om schades te betalen. De hoogte van uw premie hangt af van de kans op schade. We gebruiken meerdere factoren die de premie bepalen.

Autoverzekering afsluiten

Welke dekking kiezen de meeste klanten? Wilt u een Interpolis Autoverzekering afsluiten? Dat doet u eenvoudig en snel online, via de Rabo App of telefonisch. Ook kunt u eerst uw premie berekenen.

Voorwaarden Autoverzekering

In de voorwaarden leest u wat wel en niet verzekerd is. Als u een autoverzekering bij ons afsluit, dan krijgt u de voorwaarden met een verzekeringsbewijs.