Bakfietsverzekering

Verzeker uw bakfiets voor schade en diefstal.

Bakfiets verzekeren

Bakfietsen zijn helemaal van deze tijd. Een bakfiets biedt dan ook vele mogelijkheden, voor uitstapjes of voor dagelijks gebruik. Schade aan of diefstal van uw bakfiets wilt u dan ook voorkomen. Helaas kan dat niet altijd. In geval van schade door bijvoorbeeld een aanrijding, ongeluk of diefstal is het fijn als u een bakfietsverzekering hebt. Wilt u uw bakfiets verzekeren? Kies dan voor de Interpolis Fietsverzekering

Elektrische bakfiets

Elektrische fietsen zijn populair. Het is ook niet zo gek dat steeds meer mensen kiezen voor een bakfiets met elektrische trapondersteuning of een motortje. Zo legt u zonder veel moeite flinke afstanden af. Helaas zijn deze fietsen ook gevoelig voor diefstal. Met de Interpolis Fietsverzekering verzekert u uw elektrische bakfiets voor schade of diefstal.

Wat is wel verzekerd?

Met de fietsverzekering bent u verzekerd voor:

Lees meer over de dekking van de Interpolis Fietsverzekering.

Wat is niet verzekerd?

Met de fietsverzekering bent u niet verzekerd voor:

Lees meer over de dekking van de Interpolis Fietsverzekering.

Bakfietsverzekering afsluiten

Zoekt u een bakfietsverzekering? Met de Interpolis Fietsverzekering bent u goed verzekerd voor diefstal en schade. Op rabobank.nl berekent u eenvoudig online uw premie en sluit u in een paar klikken een verzekering voor uw (elektrische) bakfiets af.