Twee stelletjes die op een motor zitten en kijken naar de zonsondergang. Met de aanvullende dekking opzittendenverzekering van Interpolis verzekert u de bestuurder én passagiers voor materiële schade en letselschade die wordt veroorzaakt door een ongeval.

Opzittendenverzekering

Goed verzekerd bij verkeersongevallen

Niemand wil betrokken zijn bij een verkeersongeluk. Ongevallen kunnen leiden tot schade aan spullen en personen. Met de Opzittendenverzekering als aanvullende verzekering op uw  Motorverzekering gaat u goed verzekerd op weg.

Materiële schade en letselschade

De Opzittendenverzekering dekt schade aan spullen in of op het motorvoertuig, letselschade en kosten bij overlijden die het gevolg zijn van een verkeersongeval. De daadwerkelijke schade aan bestuurder, passagier en bagage wordt vergoed na een ongeluk met het verzekerde motorrijtuig.

Altijd verzekerd

Het maakt niet uit wie het ongeluk veroorzaakt. De Opzittendenverzekering dekt ook de schade als u zelf de veroorzaker bent. 

Wat is wel en niet verzekerd?

De Opzittendenverzekering sluit u aanvullend af op uw Motorverzekering. Wat verzekert u met deze aanvullende dekking?
Wel verzekerd
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak. Zo maken wij onze unieke belofte waar.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Man op motor in bosrijke omgeving. Met de Motorverzekering van Interpolis kunt u uw motor verzekeren tegen schade en diefstal.

Motorverzekering

De opzittendenverzekering sluit u aanvullend af op uw motorverzekering

Ook aanvullend te verzekeren

U kunt de verzekering van uw voertuig uitbreiden met No-Claim Garantie en Voertuighulp.
No-Claim garantie
Bescherm uw no-claimkorting
Rijden zonder schade te veroorzaken, levert voordelen op. U bouwt schadevrije jaren op en krijgt daardoor korting op uw premie. Dit is de no-claimkorting. Met de Interpolis No-Claim Garantie beschermt u uw premiekorting.

1 terugvalschade per jaar zonder premiegevolgen
Meldt u schade? Dan heeft dit soms gevolgen voor uw schadevrije jaren en no-claimkorting. Dit heet een terugvalschade. Uw premiekorting wordt dan lager. Sluit u de Interpolis No-Claim Garantie® af, dan mag u per verzekeringsjaar 1 terugvalschade melden, zonder dat dit gevolgen heeft voor de hoogte van uw korting. Bovendien kiest u zelf welke terugvalschade er onder de No-Claim Garantie valt.
Voertuighulp
Interpolis Voertuighulp
Pech onderweg is vervelend. Bij een lekke band, lege accu of ander ongemak wilt u uw weg snel weer vervolgen. Met Interpolis Voertuighulp bent u verzekerd van hulp bij pech. U sluit Voertuighulp af als aanvullende dekking op uw auto-, motor-, oldtimer-, camper- of bromfietsverzekering.

Pechhulp waar u het nodig hebt
Met Voertuighulp krijgt u hulp en reparatie ter plaatse. Als u zelf de bestuurder bent, maar ook als iemand anders van uw voertuig gebruik maakt. Kies voor Voertuighulp Nederland en/of Voertuighulp Buitenland.