Scooterverzekering voor jongeren.

Je eigen scooterverzekering of verzekerd op naam van je ouders.

Scooter verzekeren.

Ben je 16 jaar of ouder? En heb je net je theorie- en praktijkexamen voor je scooterrijbewijs gehaald en een scooter gekocht? Gefeliciteerd! Voordat je de weg op mag, moet je scooter wel goed verzekerd zijn.

Scooterverzekering 16-jarige.

Je kunt een eigen Interpolis Scooterverzekering afsluiten als je 16 jaar of ouder bent. Als je nog geen 18 jaar bent en je wilt een verzekering afsluiten, dan moeten je ouders of verzorgers daarvoor tekenen.

Scooterverzekering op naam van je ouders.

Woon je nog thuis? Dan kun je jouw scooterverzekering ook op naam van je ouders of verzorgers afsluiten. Jij bent zelf de regelmatige bestuurder. Uitwonende (studerende) kinderen moeten een eigen polis sluiten voor hun scooter.

Welke verzekering kies je?

Een motorvoertuig, bijvoorbeeld een scooter of bromfiets moet minimaal verzekerd zijn voor Wettelijke Aansprakelijkheid (WA). Deze verzekering is verplicht. Schade aan anderen veroorzaakt met jouw scooter is verzekerd. Schade aan je eigen scooter is niet verzekerd met alleen een WA-dekking. Als je schade aan jouw scooter wilt verzekeren kun je kiezen kiezen voor een uitbreiding van de dekking, bijvoorbeeld: 

Voordelen Interpolis Scooterverzekering:

  • kies de dekking die bij jou en je scooter past
  • meld schade makkelijk en snel online of telefonisch
  • accessoires zijn verzekerd (bijvoorbeeld een slot)
  • de verzekering kun je dagelijks opzeggen

Interpolis Scooterverzekering afsluiten?

Verzeker je scooter goed met de Scooterverzekering van Interpolis. Onze scooterverzekering sluit je af via Rabobank.

Schade melden?

Schade veroorzaakt met je scooter? Meld de schade telefonisch of online. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.