Online hulp bij stress en burn-out klachten

Interpolis helpt graag om goed voor jezelf te zorgen. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van burn-outs. We ontwikkelden een kosteloos programma met challenges om meer te ontspannen, minder stress te ervaren en daarmee het risico op een burn-out te verkleinen. Daarnaast biedt Interpolis aanvullende zorgverzekeringen met vergoedingen die helpen een burn-out te voorkomen. 


Vanuit de aanvullende verzekeringen van ZorgCompact en ZorgActief vergoeden we de kosten van een jaarabonnement van Stichting Mirro en een slaapcursus van Somnio. 

Online zelfhulpmodules van mirro

De modules van mirro helpen bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Op veel gebieden zijn online modules beschikbaar. Zoals een burn-out, geldzorgen, game-check en piekeren. Wilt u gebruik maken van de modules dan hebt u een persoonlijke vouchercode nodig. 

 

Lees meer over de vergoeding 

Slaapcursus Somnio

Een goede nachtrust is belangrijk om te functioneren. Onvoldoende nachtrust is 1 van de grootste stress veroorzakers. Interpolis biedt naast een slaapchallenge  een vergoeding voor een slaapcursus vanuit de aanvullende verzekering. U krijgt professioneel advies en praktische oplossingen om beter te slapen.

Interpolis vergoedt in de zorgverzekering ZorgCompact Plus een online slaapcursus van Somnio. In de aanvullende verzekeringen ZorgActief is een vergoeding voor slaapcursus in de MeerZeker en ZonderZorgen opgenomen.