Online hulp bij stress en burn-out klachten

Interpolis helpt graag om goed voor jezelf te zorgen. Dat doen we door in te zetten op het voorkomen van burn-outs. We ontwikkelden een kosteloos programma met challenges om meer te ontspannen, minder stress te ervaren en daarmee het risico op een burn-out te verkleinen. Daarnaast biedt Interpolis aanvullende zorgverzekeringen met vergoedingen die helpen een burn-out te voorkomen. 


Vanuit de aanvullende verzekeringen van ZorgCompact en ZorgActief vergoeden we de kosten van een jaarabonnement van Stichting Mirro en een slaapcursus van Somnio. 

Online zelfhulpmodules van mirro

De modules van mirro helpen bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Op veel gebieden zijn online modules beschikbaar. Zoals een burn-out, geldzorgen, game-check en piekeren. Wilt u gebruik maken van de modules dan hebt u een persoonlijke vouchercode nodig. 

 

Vraag direct een vouchercode aan


Voorbeelden van modules van Mirro

  • Burn-out
    Stress hoort bij het leven en dus ook bij werken. Maar als je langere tijd ongezonde stress op je werk ervaart, dan krijg je er last van. De module helpt je om de juiste balans tussen werk en privé te vinden en te behouden.
  • Geldzorgen
    Rust in je hoofd is een eerste stap naar rust in je financiën. Met deze module krijg je tips en oefeningen om je financiële zorgen aan te pakken.
  • Gamen
    Game je vaak terwijl je eigenlijk iets anders moet doen? De Game-check helpt je inzicht te krijgen in jouw gamegedrag en helpt je de controle te behouden. Want gamen is leuk, houd dat zo!

In totaal kent Stichting Mirro 17 verschillende modules. Deze helpen je om mentaal fit te blijven. Je kunt zelf aan de slag met je mentale gezondheid. Geheel anoniem en als het jou uitkomt.

 

Lees meer over de vergoeding 

 
De online zelfhulp module Relatieproblemen is geweldig verhelderend!
Anoniem

Slaapcursus Somnio

Een goede nachtrust is belangrijk om te functioneren. Onvoldoende nachtrust is 1 van de grootste stress veroorzakers. Interpolis biedt naast een slaapchallenge een vergoeding voor een slaapcursus vanuit de aanvullende verzekering. U krijgt professioneel advies en praktische oplossingen om beter te slapen.

 

 
Interpolis vergoedt in de zorgverzekering ZorgCompact Plus een online slaapcursus van Somnio. In de aanvullende verzekeringen ZorgActief is een vergoeding voor slaapcursus in de MeerZeker en ZonderZorgen opgenomen.

 

Lees meer over de vergoeding

Als de stap naar voorlichting of hulp te groot is, kan de gratis anonieme behandeling 'Alcohol en ouderen' mensen net dat extra duwtje in de rug geven. Het is een prettige en laagdrempelige manier om inzicht te verkrijgen in jouw drinkpatroon.
Inge Kuiper - Preventiedeskundige bij Indigo Haaglanden