Twee mensen aan het werk met laptops en notitieblokken

Verzuimverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker loondoorbetaling en re-integratie

  • doorbetaling van loon in het 1e en 2e ziektejaar
  • hulp bij verzuimbegeleiding en re-integratie
  • behandelingen op advies van de bedrijfsarts zijn verzekerd
Het coronavirus is ongetwijfeld van grote invloed op u en vele ondernemers met u. Deze extreme situatie hebben wij niet kunnen voorzien. Wij vinden het belangrijk dat u daarom persoonlijk advies krijgt. Om die reden kunt u tijdelijk de online verzuimverzekering op ZekerVanJeZaak niet afsluiten. U kunt wel via een Rabobank adviseur onze verzuimverzekering ZekerVoorJePersoneel afsluiten onder aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor, en voor andere vragen, contact op met de Rabobank. Zij staan u graag te woord. Hou interpolis.nl/zakelijk in de gaten voor actuele informatie.

Wat is een verzuimverzekering?

Met een verzuimverzekering bent u verzekerd van loondoorbetaling en hulp bij re-integratie van zieke medewerkers met wie u een arbeidsovereenkomst heeft. Kan een medewerker door ziekte of een ongeval niet werken? Dan moet u als werkgever het loon doorbetalen. Met onze verzuimverzekering verzekert u alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst met uw onderneming hebben.

Waarom een verzuimverzekering?

Het kan gebeuren dat een medewerker door ziekte of een ongeval niet kan werken. Dan bent u als werkgever verplicht om het loon door te betalen. Met deze verzekering krijgt u een vergoeding tot maximaal 2 jaar voor elke zieke medewerker waarmee u een arbeidsovereenkomst heeft. Deze verzekering vergoedt dit met een maximum van 104 weken. Het maximaal te verzekeren jaarloon van uw medewerker is € 125.000,-. Wij belonen een gunstig ziekteverzuim met een lagere premie. U weet zo precies hoeveel premie u volgend jaar gaat betalen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.

Ook interessant voor u?

Bereken uw verzuimkosten

Ziekteverzuim brengt voor u als werkgevers veel kosten met zich mee. Weet u wat ziekteverzuim u kost? En wat de verzuimkosten in uw branche zijn? Met deze tool krijgt u inzicht in de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Man zit achter laptop te typen.

Meer over verzuim

Als ondernemer krijgt u te maken met ziekteverzuim van uw medewerkers. Weet u wat zijn de gevolgen van verzuim voor u en uw bedrijf? En hoe u verzuim voorkomt en beperkt? Wij geven u tips en handige preventiemaatregelen.

Foto van tafel met meerdere laptops erop waaraan mensen zitten te werken.

Online cursus preventiemedewerker

In ieder bedrijf moet er een preventiemedewerker zijn. Maar wat zijn de taken van een preventiemedewerker precies? We nemen u in deze online cursus stap voor stap mee.

Vrouw lacht en kijkt naar pc.