Verzuimverzekering ZekerVanJeZaak®

Loondoorbetaling en re-integratie verzekerd

  • vergoeding van verzuimbegeleiding en re-integratie
  • 1 aanspreekpunt bij verzuimbegeleiding
  • behandelingen die de bedrijfsarts voorstelt zijn verzekerd

Wat is een verzuimverzekering?

Kan een medewerker door ziekte of een ongeval niet werken? Dan moet de werkgever zijn loon doorbetalen. Met de verzuimverzekering verzekert u alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst met uw onderneming hebben.

Wat verzekert u met de verzuimverzekering?

Met de verzuimverzekering bent u verzekerd van loondoorbetaling en hulp bij re-integratie van een zieke medewerker. Deze verzekering vergoedt dit met een maximum van 104 weken. Het maximaal te verzekeren jaarloon van uw medewerker is € 125.000,-
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Verzuimverzekering.
Bereken uw verzuimkosten
Wat kost ziekteverzuim u? En wat zijn de verzuimkosten in uw branche? Met deze tool krijgt u inzicht in de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Bereken uw verzuimkosten
Meer over verzuim?
Wat zijn de gevolgen van ziekteverzuim voor u en uw bedrijf? Hoe voorkomt en beperkt u verzuim? Wij geven u graag tips en handige preventiemaatregelen.

Lees meer over verzuim
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.