Verzuimverzekering ZekerVanJeZaak®

Loondoorbetaling en re-integratie verzekerd

  • vergoeding van verzuimbegeleiding en re-integratie
  • 1 aanspreekpunt bij verzuimbegeleiding
  • behandelingen die de bedrijfsarts voorstelt zijn verzekerd
Het coronavirus is ongetwijfeld van grote invloed op u en vele ondernemers met u. Deze extreme situatie hebben wij niet kunnen voorzien. Wij vinden het belangrijk dat u daarom persoonlijk advies krijgt. Om die reden kunt u tijdelijk de online verzuimverzekering op ZekerVanJeZaak niet afsluiten. U kunt wel via een Rabobank adviseur onze verzuimverzekering ZekerVoorJePersoneel afsluiten onder aangepaste voorwaarden. Neem hiervoor, en voor andere vragen, contact op met de Rabobank. Zij staan u graag te woord. Hou interpolis.nl/zakelijk in de gaten voor actuele informatie.

Wat is een verzuimverzekering?

Kan een medewerker door ziekte of een ongeval niet werken? Dan moet de werkgever zijn loon doorbetalen. Met de verzuimverzekering verzekert u alle medewerkers die een arbeidsovereenkomst met uw onderneming hebben. Wij belonen een gunstig ziekteverzuim met een lagere premie. U weet zo precies hoeveel premie u volgend jaar gaat betalen.

Wat verzekert u met de verzuimverzekering?

Met de verzuimverzekering bent u verzekerd van loondoorbetaling en hulp bij re-integratie van een zieke medewerker. Deze verzekering vergoedt dit met een maximum van 104 weken. Het maximaal te verzekeren jaarloon van uw medewerker is € 125.000,-
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.

Ook interessant voor u?

Bereken uw verzuimkosten

Ziekteverzuim brengt voor u als werkgevers veel kosten met zich mee. Weet u wat ziekteverzuim u kost? En wat de verzuimkosten in uw branche zijn? Met deze tool krijgt u inzicht in de financiële gevolgen van ziekteverzuim.

Man zit achter laptop te typen.

Meer over verzuim

Als ondernemer krijgt u te maken met ziekteverzuim van uw medewerkers. Weet u wat zijn de gevolgen van verzuim voor u en uw bedrijf? En hoe u verzuim voorkomt en beperkt? Wij geven u tips en handige preventiemaatregelen.

Foto van tafel met meerdere laptops erop waaraan mensen zitten te werken.

Online cursus preventiemedewerker

In ieder bedrijf moet er een preventiemedewerker zijn. Maar wat zijn de taken van een preventiemedewerker precies? We nemen u in deze online cursus stap voor stap mee.

Vrouw lacht en kijkt naar pc.