Waarom een collectieve verzekering?

Een collectieve zorgverzekering is een zorgverzekering voor een groep mensen. Bijvoorbeeld mensen met dezelfde werkgever, sportclub of ledenorganisatie.

Een collectieve verzekering heeft veel voordelen. U en uw medewerkers krijgen bijvoorbeeld 15% korting op de aanvullende verzekering en de tandverzekering. Interpolis heeft voor de werkgeverscollectiviteit de aanvullende dekking CollectiefMeer. Met deze aanvullende dekking ontvangt uw medewerker een uitgebreidere dekking op een zelfgekozen aanvullende verzekering.
 

Wat krijgen u en uw werknemers met CollectiefMeer? 

CollectiefMeer biedt u en uw werknemers het volgende:

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een collectiviteit aanvragen voor mijn werknemers
Stuur een mail aan zorgactiefdesk@interpolis.nl met het verzoek om een collectiviteit af te sluiten. Een medewerker van de Interpolis ZorgActiefDesk neemt dan binnen 3 werkdagen contact met u op. Na akkoord ontvangt u een collectiviteitsnummer en middelen die u aan uw werknemers kunt communiceren. Zij kunnen dat collectiviteitsnummer dan gebruiken om korting te ontvangen op de aanvullende- en tandverzekering van Interpolis ZorgActief.
Met welke zorgverleners heeft Interpolis afspraken gemaakt?
U en uw medewerkers kunnen bij alle zorgverleners terecht waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Dat zijn er heel veel. Zo hebben u en uw medewerkers ruime vrije ziekenhuiskeuze . Wilt u weten of Interpolis afspraken heeft gemaakt met een specifieke zorgverlener?

Gebruik onze Zorgzoeker
Hoe voorkom of beperk ik verzuim binnen mijn bedrijf?
Kiest u voor onze collectieve zorgverzekering, dan krijgt u toegang tot alle preventiediensten van Interpolis. Bovendien betaalt u alleen voor de diensten die u gebruikt. Ook de extra aanvullingen van de CollectiefMeer dragen bij. Zo maakt u werk van een gezonder en energieker bedrijf, doordat u verzuim voorkomt of beperkt.
Wat biedt de collectieve zorgverzekering nog meer voor mijn werknemers?
  • Online declareren en alles in 1 overzicht in Mijn Zorggebruik, de persoonlijke online omgeving. Of gebruik voor declareren de Interpolis Zorg App.
  • Persoonlijke hulp bij het regelen van zorg. De ZorgConsulent helpt bij wachtlijstbemiddeling, het regelen van zorg en vragen die uw medewerkers daarbij hebben.
  • Vanaf de aanvullende verzekering ZonderMeer krijgt uw medewerker de kosten vergoed van de voucher (jaarabonnementskosten) voor de online (zelfhulp)modules van Stichting mirro.
  • Hulp bij stress en burn-out klachten. Een kennismakingsgesprek en 3 consulten met een online psycholoog van OpenUp worden vergoed als uw medewerker de aanvullende verzekering MeerZeker of ZonderZorgen heeft.