Wat is ZorgActief voor uw Bedrijf?

Met ZorgActief voor uw bedrijf werkt u aan een gezonder en energieker bedrijf. U hebt toegang tot alle preventiediensten van Interpolis ZorgActief voor uw Bedrijf. En u betaalt alleen voor die diensten die u gebruikt. Zo krijgt u meer grip op verzuim.

Interpolis ZorgActief met CollectiefMeer

Interpolis ZorgActief voor uw Bedrijf bestaat uit de verplichte basisverzekering en eventueel aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen. Uw medewerkers kiezen zonder medische selectie zelf wat zij willen verzekeren.

 

Als extra voordeel bieden wij al uw medewerkers en hun gezinsleden zonder extra premie te betalen een kosteloze collectieve aanvulling: CollectiefMeer. CollectiefMeer verruimt de dekking van een gekozen aanvullende verzekering met de volgende onderdelen.

 • (Preventieve) cursussen voor afvallen

  € 115,-

 • Slaapcursus in verband met onregelmatige diensten

  1 keer bij Somnio

 • Thuishulp in acute fase

  50% voor 20 uur per gebeurtenis. Alleen bij een gecontracteerde instelling.

 • Vervoerskosten zowel van als naar werk (medische noodzaak)

  Vervoer taxi € 0,30 per km of een chauffeur van De Nieuwe Koetsiers tot € 250,-

 • Second opinion door een sportarts

  100%, alleen bij Sportmedische Instelling gecertificeerd door de SCAS

Jongetje plakt pleister op het gezicht van vader. Met de interpolis zorgactief zorgverzekering krijgt u een basisverzekering met uitgebreide pakketkeuze.

ZorgActief

Basisverzekering met keuze uit 3 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen.
Met welke zorgverleners heeft Interpolis afspraken gemaakt?
U en uw medewerkers kunnen bij alle zorgverleners terecht waarmee wij afspraken hebben gemaakt. Dat zijn er heel veel. Zo hebben u en uw medewerkers ruime vrije ziekenhuiskeuze . Wilt u weten of Interpolis afspraken heeft gemaakt met een specifieke zorgverlener?

Gebruik onze Zorgzoeker
Hoe voorkom of beperk ik verzuim binnen mijn bedrijf?
Kiest u voor onze collectieve zorgverzekering, dan krijgt u toegang tot alle preventiediensten van Interpolis. Bovendien betaalt u alleen voor de diensten die u gebruikt. Ook de extra aanvullingen van de CollectiefMeer dragen bij. Zo maakt u werk van een gezonder en energieker bedrijf, doordat u verzuim voorkomt of beperkt.
Wat zijn de voordelen van Interpolis ZorgActief voor uw Bedrijf®?
Sluit u onze collectieve zorgverzekering af, dan kost u dat als werkgever niets. Wel profiteert u van verschillende voordelen. Zo krijgen u en uw medewerkers 15% korting op de premie van de aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen ZorgActief. Bovendien kunnen uw medewerkers hun gezinsleden meeverzekeren én hebben zij het hele jaar vrije zorgkeuze.

Lees meer over de voordelen
Online uw zorg regelen
Een groep van mannen en vrouwen rent in het bos. De zorgverzekering ZorgCompact van interpolis is een voordelige zorgverzekering waarbij u alles online regelt.

Zorgverzekering ZorgActief voor uw Bedrijf

Gezondheidswinst voor uw bedrijf

 • premiekorting voor alle medewerkers
 • voor uw medewerkers en hun gezin
 • kosteloze extra’s met CollectiefMeer