Interpolis en KNHB: voor hockeyverenigingen

  Voorkom schade op en rond het hockeyveld en in het clubgebouw

  Schade, daar weten wij als verzekeraar alles van. Hoe schade ontstaat én hoe u dit kunt voorkomen. Die kennis delen we graag met u, want op schade en blessures zit niemand te wachten.

  Calamiteitenplan

  Natuurlijk doet u er alles aan om calamiteiten te voorkomen. Maar wat als uw vereniging er toch mee te maken krijgt? Weet u wat u moet doen om de schade zoveel mogelijk te beperken en hoe u na een inbraak, overstroming of brand weer verder moet? Daarom is het handig om een calamiteitenplan klaar te hebben. Interpolis helpt u hier graag bij.

  Loop het plan door en vul het aan naar de situatie op uw vereniging. Dan is uw vereniging er klaar voor als nood aan de man is.

  Risicoscan

  Interpolis keert terug naar de basis waar verzekeren om begonnen is. We geven u eerst inzicht in de risico’s. Pas dan kunt u kiezen welke risico’s u wel of niet kunt of wil dragen. Bovendien kunt u de risico’s verkleinen door preventieve maatregelen te nemen. De risico’s die u niet wil of kunt dragen, kunt u natuurlijk altijd verzekeren.

   

  Wat zijn de bedrijfsrisico’s?
  Rabobank brengt de bedrijfsrisico’s in kaart en biedt samen met Interpolis oplossingen voor de bedrijfscontinuïteit. Onder bedrijfsrisico’s verstaan we de meest belangrijke risico’s die zich per branche voordoen op het gebied van HRM, infrastructuur, logistiek, bestuur & organisatie, operations, marketing & verkoop, service, omgeving, inkoop en automatisering.

   

  Hoe werkt een risicoscan in de praktijk?

  Bekijk de risicscan bij Kampong of HV Assen.

  Lees meer over de risicoscan bij HV Assen.

   

  Oplossingen die passen bij de situatie van de vereniging
  U kunt zelf afwegen en kiezen welke oplossing het beste past bij uw situatie:

  • het risico vermijden
  • het risico verminderen met behulp van preventiemaatregelen
  • het risico overdragen aan een verzekeraar
  • het risico zelf dragen

  Rabobank adviseert u hierover. Aan de hand van de keuzes die u maakt, biedt Interpolis oplossingen om de bedrijfsrisico’s te beheersen. Deze oplossingen bestaan uit een combinatie van:

   • preventiemaatregelen (bijvoorbeeld alarminstallaties of hang-en sluitwerk)
   • diensten (bijvoorbeeld bouwadvies en bedrijfsnoodplan opstellen
   • verzekeringen (bijvoorbeeld voor de ondernemer, het gebouw en het personeel)  Meld uw schade
  U kunt via een formulier uw schade melden voor de collectieve aansprakelijkheidsverzekering of voor de ongevallenverzekering. Daarnaast leggen wij uit hoe het declaratieproces is.
  Top 3 en hockeystick
  Top 3 risico's
  Veelvoorkomende risico's op en rond het hockeyveld waaronder blessures, gebroken tanden, inbraak, vandalisme en brandschade. We geven tips om de risico's te voorkomen of te beperken.
  Hockeyspeler
  Voor hockeyleden
  Wij ontwikkelden samen met de KNHB en VeiligheidNL een warming-up app en een mobiele website. Daarnaast heeft de KNHB een aantal collectieve verzekeringen afgesloten voor haar leden.