Interpolis en Koninklijke Nederlandse Hockey Bond

Veilig en gezond op het hockeyveld

Sporten is gezond. Dat weet iedereen. Maar met sport heb je ook kans op een blessure. Ieder jaar lopen ruim 100.000 hockeyers een blessure op. Dat is ruim 2 keer zo veel als bij andere sporten. Dat aantal kan en moet omlaag. Samen met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) zet Interpolis zich in voor meer veiligheid en gezondheid op en rond het hockeyveld.

Voorkom blessures en schade op en rond het hockeyveld

Schade, daar weten wij als verzekeraar alles van. Hoe schade op en rond het hockeyveld ontstaat én hoe je dit kunt voorkomen. Die kennis delen we graag met je, want op schade en blessures zit niemand te wachten.
Top 3 en hockeystick
Top 3 risico's op en rond het hockeyveld
Veelvoorkomende risico's op en rond het hockeyveld waaronder blessures, gebroken tanden, inbraak, vandalisme en brandschade. We geven tips om de risico's te voorkomen of te beperken.
Hockeyspeler
Voor hockeyleden
Wij ontwikkelden samen met de KNHB en VeiligheidNL een warming-up app en een mobiele website. Daarnaast heeft de KNHB een aantal collectieve verzekeringen afgesloten voor haar leden.
Hockeystick en kantine
Voor hockeyverenigingen
Het is handig om een calamiteitenplan klaar te hebben. Interpolis helpt je hier graag bij. Daarnaast geven we je eerst inzicht in de risico’s. Zodat je kunt kiezen welke risico’s je wel of niet kan of wil dragen.
Meld je schade
Je kunt via een formulier je schade melden voor de collectieve aansprakelijkheidsverzekering of voor de ongevallenverzekering. Daarnaast leggen wij uit hoe het declaratieproces is.