Leven

  Wat is een levensverzekering?

  Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment. U bouwt met een levensverzekering een bepaald kapitaal op, dat u in de toekomst voor verschillende doelen kunt gebruiken.

  Er zijn verschillende redenen om een Levensverzekering af te sluiten. 
  • Aflossen van een (hypotheek-)schuld
  • Verzorgen van uw nabestaanden bij overlijden
  • Opbouwen van een inkomen voor later
  • Sparen voor toekomstige grote uitgaven
  • De kosten voor uw uitvaart afdekken

  Sluiten uw verzekeringen nog aan bij uw wensen?

  Misschien staat u op het punt een Levensverzekering te sluiten, of wilt u uw bestaande Levensverzekeringen weer eens tegen het licht houden.

  Om te bepalen of het afsluiten van een Levensverzekering voor u de best passende keuze is kunt u het best terecht bij een financieel adviseur.


  Opbouwen kapitaal

  Voor het opbouwen van een kapitaal zijn tegenwoordig ook bancaire producten beschikbaar. Echter, het verzekeren van het risico van overlijden kan alleen via een verzekeringsmaatschappij


  Interpolis en Rabobank

  Verzekeringen van Interpolis kunt u kopen bij de Rabobank. Zij kunnen u ook adviseren over de aanschaf of wijziging van een Levensverzekering.

  Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment.

  Levensverzekering

  U hebt een (oude) levensverzekering van Interpolis, maar u weet niet precies welke soort verzekering het is. In dit overzicht van onze levensverzekeringen ziet u welke verzekering u hebt.

  Interpolis verkoopt de volgende levensverzekeringen