Leven

  Wat is een levensverzekering?

  Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment. Je bouwt met een levensverzekering een bepaald kapitaal op, dat je in de toekomst voor verschillende doelen kunt gebruiken.

  Er zijn verschillende redenen om een Levensverzekering af te sluiten. 
  • Aflossen van een (hypotheek-)schuld
  • Verzorgen van je nabestaanden bij overlijden
  • Opbouwen van een inkomen voor later
  • Sparen voor toekomstige grote uitgaven
  • De kosten voor je uitvaart afdekken

  Sluiten je verzekeringen nog aan bij jouw wensen?

  Misschien sta je op het punt een Levensverzekering te sluiten, of wil je jouw bestaande Levensverzekeringen weer eens tegen het licht houden.

  Om te bepalen of het afsluiten van een Levensverzekering voor jou de best passende keuze is kun je het best terecht bij een financieel adviseur.


  Opbouwen kapitaal

  Voor het opbouwen van een kapitaal zijn tegenwoordig ook bancaire producten beschikbaar. Echter, het verzekeren van het risico van overlijden kan alleen via een verzekeringsmaatschappij


  Interpolis en Rabobank

  Verzekeringen van Interpolis kun je afsluiten bij de Rabobank. Zij kunnen je ook adviseren over de aanschaf of wijziging van een Levensverzekering.

  Een levensverzekering is een verzekering die uitkeert bij overlijden of op een vooraf afgesproken moment.

  Levensverzekering

  Je hebt een (oude) levensverzekering van Interpolis, maar je weet niet precies welke soort verzekering het is. In dit overzicht van onze levensverzekeringen zie je welke verzekering je hebt.

  Interpolis verkoopt de volgende levensverzekeringen