Interpolis verzekeringen

Doorlopende reisverzekering

Het hele jaar verzekerd voor vakanties en weekendjes weg.

Ga je regelmatig een weekendje weg of op een welverdiende vakantie? Met een doorlopende reisverzekering verzeker je de kosten van onverwachte hulpverlening tijdens je reis. Je krijgt 24/7 hulp door de Interpolis Alarmcentrale.
Victor Mids die op een racecircuit staan en zijn duimen opsteekt.

BewustBestuurd

Maak jij bewuste keuzes in het verkeer?

Nul verkeersslachtoffers in 2050: dat is ons doel! Met BewustBestuurd inspireren we je om bewuste keuzes te maken in het verkeer. In deze online serie met Victor Mids onderzoeken we hoe het brein ons gedrag in het verkeer beïnvloedt.

Zo maken we bij Interpolis het verschil:

Man die de oplader van een elektrische auto aansluit

Veilig onderweg

We gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autoritje naar oma tot een middag fietsen met vrienden. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger.
Man en vrouw die in hun woning aan tafel zitten

Een veilig huis is een fijn thuis

Je huis is een plek voor ontspanning en waar je je fijn en veilig wil voelen. Wij willen samen met jou zorgen voor een veilig thuis waar jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Een ondernemer die op een balkon staat en naar voren kijkt

Veilig duurzaam ondernemen

Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om. Wij helpen je hier graag bij.
Twee ondernemers die met elkaar in gesprek zijn. Interpolis en Rabobank werken samen.

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop.