Alles over ondernemen

Meer lezen over het voorkomen van schade en ongemak rondom mobiliteit? Bekijk het overzicht van onze artikelen.
De AutoModus app van Interpolis in een telefoonhouder in een auto
Ondernemen
Artikel

8 tips om tijdens zakelijke ritten mobielvrij te rijden

Als zakelijke automobilist is het verleidelijk om reistijd te gebruiken als werktijd. Snel nog telefonisch die bestelling doorgeven of nog even dat mailtje versturen. Maar wist je dat afleiding in 68% van de verkeersongevallen een rol speelt? En dat de smartphone hier de belangrijkste oorzaak van is? Voldoende reden dus om je mobiel links te laten liggen. Met deze tips moet dat zeker lukken.
Lees meer
26-08-2020
Witte bestelbus op de snelweg
Ondernemen
Artikel

7 tips voor minder schade aan bedrijfsauto’s

Schade aan bedrijfsauto’s is voor veel ondernemingen een flinke kostenpost. Gelukkig kun je het nodige doen om schades te voorkomen of beperken. We geven je daar 7 tips voor.
Lees meer
13-11-2019
Hoe vermijd je de file?
Ondernemen
Artikel

Hoe vermijd je de file?

In de file staan: het kost veel tijd. Als ondernemer steek je die tijd liever in jouw bedrijf. Met deze 5 tips kom je sneller op jouw bestemming aan en houd je meer tijd over.
Lees meer
04-11-2019
Ondernemer aan het werk bij zijn bestelbus
Ondernemen
Artikel

Verklein de kans op inbraak in je bestelbus

Als ondernemer wil je niet dat je bestelbus gestolen wordt. Of dat je gereedschappen en materialen door dieven worden meegenomen. Gelukkig kun je zelf veel doen om dit te voorkomen. We helpen je graag met 5 praktische tips.
Lees meer
25-10-2019
Voorruit van een auto met ruitenwissers tijdens een regenbui
Ondernemen
Artikel

Hoe rijd je veilig met slecht weer?

Het wordt sneller donker en regen en sneeuw zijn op komst: het verkeer in Nederland staat weer op z’n kop. Elke ondernemer maakt zich klaar om veilig op kantoor of bij de klant te komen. Met een goede rijstijl draag je bij aan de verkeersveiligheid. Maar er zijn extra dingen waar je op kunt letten om veilig te rijden met slecht weer.
Lees meer
17-10-2019
Pagina 1 van 2