Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met ondernemersrisico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Mathieu Vlam, directeur-eigenaar van Vlam Machinefabriek, vertelt over de maatregelen die hij trof om cyberrisico’s te verminderen.
Verzekeren
Artikel

Onderneming van betekenis: ‘We bleken digitaal zo lek als een mandje’

Door digitalisering en thuiswerken staat cyber security hoog op de agenda van ondernemers. Cybercrime staat zelfs al ruim anderhalf jaar in de top 3 van hoofdpijndossiers, blijkt uit de BedrijvenMonitor van Interpolis. Mathieu Vlam, directeur-eigenaar van Vlam Machinefabriek, vertelt over de maatregelen die hij trof om cyberrisico’s te verminderen.
Lees meer
08-12-2022
Een vrouw met een rood-oranje trui maakt op een tafel een pakketje verzendklaar. Er staat een aantal verzenddozen op en naast de tafel.
Ondernemen
Artikel

Belangrijke verzekeringen voor ondernemers met een webshop

Denk jij eraan om een eigen webshop te beginnen? In dit artikel lees je meer over de risico's en de verzekeringen die passen bij het starten van een webshop.
Lees meer
03-11-2022
Schoenen van een bouwvakker naast een muurtje dat hij bouwt
Verzekeren
Artikel

Ouderen en mensen met een beperking aantrekkelijker voor mkb’ers door krapte op de arbeidsmarkt

Meer dan de helft van Nederlandse mkb’ers zoekt in een bredere doelgroep om vacatures ingevuld te krijgen. Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt nu ook gekeken naar kandidaten van een hogere leeftijd, sollicitanten met minder relevante werkervaring en mensen met een beperking.
Lees meer
02-11-2022
Marjolein Groen, directeur Sustainability en CSR bij mobiliteitsprovider Athlon Nederland, draagt een groene bloes en zit lachend op een parkeerplaats
Ondernemen
Artikel

Onderneming van betekenis: 'Als ondernemer zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid van onze mensen, ook onderweg'

Na lange periodes van thuiswerken waarin het verkeer op de weg afnam, is het nu weer ouderwets druk op de weg. Uit onze maandelijkse BedrijvenMonitor blijkt dat maar 1 op de 5 ondernemers een mobiliteitsbeleid heeft. En dat is nou juist zo belangrijk, zegt Marjolein Groen, directeur Sustainability en CSR bij mobiliteitsprovider Athlon Nederland. Als bedrijven hun mobiliteit structureel verduurzamen en veiliger maken, dan is een degelijk mobiliteitsbeleid op papier onmisbaar – ook voor Athlon zelf.
Lees meer
19-10-2022
Man zit achter een MacBook aan een tafel, naast een grote plant
Verzekeren
Artikel

Verslag Interpolis webinar Prinsjesdag 2022

Dinsdag 19 september 2022 was het Prinsjesdag en presenteerde het kabinet de belangrijkste plannen en fiscale maatregelen voor het komende jaar. Tijdens het Interpolis Prinsjesdag webinar op 23 september blikten we aan de hand van 3 stellingen met experts terug en bespraken we de grootste veranderingen voor ondernemers.
Lees meer
27-09-2022
Pagina 1 van 10