Alles over verzekeren

Meer lezen over het omgaan met ondernemersrisico's? Bekijk het overzicht van al onze artikelen over verzekeren.
Man zit achter een MacBook aan een tafel, naast een grote plant
Verzekeren
Artikel

Verslag Interpolis webinar Prinsjesdag 2022

Dinsdag 19 september 2022 was het Prinsjesdag en presenteerde het kabinet de belangrijkste plannen en fiscale maatregelen voor het komende jaar. Tijdens het Interpolis Prinsjesdag webinar op 23 september blikten we aan de hand van 3 stellingen met experts terug en bespraken we de grootste veranderingen voor ondernemers.
Lees meer
27-09-2022
Een man met een shirt van Van Den Bosch metselwerken loopt op een bouwplaats met in iedere hand 1 emmer
Verzekeren
Artikel

Helft van zzp’ers is bezorgd over financiële situatie door inflatie

Steeds meer ondernemers ervaren problemen met wanbetalingen van opdrachtgevers, blijkt uit de BedrijvenMonitor. Als ondernemer doe je er goed aan om afspraken te maken bij het aangaan van een overeenkomst.
Lees meer
20-09-2022
Man zit achter laptop en denkt na
Ondernemen
Artikel

Is een AOV iets voor mij?

Niemand kan de toekomst voorspellen. Jouw ambitieuze plannen kunnen flink in de war geschopt worden als je (tijdelijk) niet kunt werken door ziekte of een blessure. Hoe heb jij het voor jezelf geregeld als je uitvalt?
Lees meer
12-09-2022
Gert van Adrichem is trots op zijn veehouderij. Op het dak van zijn stallen en werkplaats liggen 2.300 zonnepanelen.
Verzekeren
Artikel

Onderneming van betekenis: Gert van Adrichem

Verduurzaming staat in de top 5-prioriteiten van ondernemers, blijkt uit onze maandelijkse BedrijvenMonitor. Ondernemers investeren miljoenen in zonnepanelen en andere vormen van schone energie, maar tegelijkertijd weet tweede derde niet welke risico’s dat met zich meebrengt. Melkveehouder Gert van Adrichem wel: hij verduurzaamde de afgelopen jaren zijn boerenbedrijf in allerlei opzichten en liet zich daarbij goed informeren hoe hij dit zo veilig mogelijk kon doen.
Lees meer
01-09-2022
Een man tilt een onderdeel van een rolsteiger uit zijn bedrijfsauto.
Verzekeren
Artikel

Mkb'er maakt zich meer zorgen over bedrijfsongevallen

De krapte op de arbeidsmarkt lijkt een belangrijke oorzaak voor de toenemende zorgen bij mkb'ers over bedrijfsongevallen. 34 procent van de mkb-ondernemers in Nederland maakt zich momenteel zorgen over bedrijfsongevallen. Dit blijkt uit onze maandelijkse BedrijvenMonitor. Het gaat hier om een toename van 11 procent sinds maart dit jaar.
Lees meer
04-08-2022
Pagina 1 van 10