Welke korting krijg ik op hulpmiddelen?

De basisverzekering vergoedt geen hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De overheid heeft dit bepaald. Wij vinden het belangrijk dat u de hulpmiddelen wel aan kunt schaffen. Daarom krijgt u korting op verschillende hulpmiddelen.

Sta-op stoelen

Sta-op stoelen

  • U krijgt korting op uw sta-op stoel bij Medipoint
  • U krijgt 25% korting op de modellen Ampliato en Lusso
  • U krijgt 20% korting op alle overige modellen sta-op stoelen

Voorwaarden voor de korting
U krijgt de korting op vertoon van uw Interpolis zorgpas.

Bezoek voor meer informatie over de sta-op stoelen de website van Medipoint of de Medipoint winkel​ bij u in de buurt. 

 

U krijgt ook korting op andere artikelen van Medipoint

Bekijk uw voordeel op de website van Medipoint. Als u online bestelt, vult u bij het afrekenen kortingscode 'ACHMEA1234' in. Daarna verandert het bedrag dat u moet afrekenen.

Hulpmiddelen voor algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)

U ontvangt 20% korting
Deze korting is op medische hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen die u bestelt bij Vegro en Medipoint.


U hebt uw zorgpas nodig
Met uw zorgpas krijgt u deze korting. Houd daarom uw zorgpas bij de hand.​​​​​​​​

Alternatief voor pruik

U ontvangt 25% korting
Deze korting is voor turbans, mutsen, petten en hoofddoeken die u bestelt bij Van Capelle haarwerken. In de basisverzekering zit een vergoeding voor pruiken. Het kan zijn dat uw pruik of haarwerk niet goed zit of dat dit niet comfortabel is. Dan is een goed zittend alternatief een uitkomst. U hebt keuze uit verschillende modellen.

 

Gebruik de kortingscode
Als Interpolis verzekerde krijgt u eenmalig 25% korting op de normale prijs. Gebruik hiervoor de speciale kortingscode bij uw bestelling in de webshop. De kortingscode is: achmea.

Korting op incontinentie-ondergoed

U ontvangt 20% korting
De korting is voor ondergoed van UnderWunder. Dit is wasbaar en goedzittend incontinentie-ondergoed voor alle leeftijden. Het UnderWunder incontinentie-ondergoed is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van het ongewild verlies van urine en/of ontlasting.


Het ondergoed is ook handig voor kinderen
U kunt het gebruiken als u uw kind traint overdag zindelijk te worden. Maar ook zeer effectief wanneer u de gevolgen van een (tijdelijk) lichamelijk probleem wilt oplossen. Dat geldt zowel in het dagelijks gebruik als tijdens het sporten.


Zo bestelt u het ondergoed van UnderWunder
Ga naar de website van UnderWunder waar u het assortiment kunt bekijken en bestellen. Vermeld bij het bestellen uw relatienummer. Dit staat op uw zorgpas.


U krijgt niet op alles korting
De korting geldt alleen voor de UnderWunder onderbroeken en niet voor andere producten.​​​

Scootmobiel huren

Gratis rijles bij een tijdelijke scootmobiel

U kunt vanaf € 1,99 per dag een scootmobiel huren bij Medipoint. Hier krijgt u gratis 30 minuten rijles (normale prijs € 50,-) bij. Handig als u even wat minder mobiel bent, bijvoorbeeld tijdens revalidatie.


U krijgt ook korting op andere artikelen van Medipoint

Bekijk uw voordeel op de website van Medipoint. Als u online bestelt, vult u bij het afrekenen kortingscode 'ACHMEA1234' in. Daarna verandert het bedrag dat u moet afrekenen.

Korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen

  • Vermindert uw allergieklachten.
  • Voor een betere nachtrust.
  • Gratis deskundig advies over oplossen huisstofmijtproblemen.
U ontvangt 50% korting bij Allergiezorg
Hebt u last van huisstofmijtallergie of een andere allergie? Allergeendichte producten maken uw leven een stuk prettiger. Bij allergie krijgt u als klant van Interpolis 50% korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen. Hoe vaak of hoeveel u ook bestelt. De korting is al verrekend in de prijzen op de website als u aangeeft dat u Interpolis klant bent. U krijgt ook korting op veel andere producten. 

 

Bestel eenvoudig online
U hebt geen verwijzing van uw huisarts nodig. Ook hoeft u geen contact op te nemen met Interpolis. U bestelt gewoon rechtstreeks bij Allergiezorg.nl. Bestel in de webwinkel van Allergiezorg met 50% korting.