inline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/play-largeinline/pointer-moreinline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp

Welke korting krijg ik op hulpmiddelen?

De basisverzekering vergoedt geen hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). De overheid heeft dit bepaald. Wij vinden het belangrijk dat u de hulpmiddelen wel aan kunt schaffen. Daarom krijgt u korting op verschillende hulpmiddelen.

Sta-op stoelen

Sta-op stoelen

  • U krijgt korting op uw sta-op stoel bij Medipoint
  • U krijgt 25% korting op de sta-op stoelen Ampliato en Lusso
  • U krijgt 20% korting op alle overige modellen sta-op stoelen

Voorwaarden voor de korting
U krijgt de korting op vertoon van uw Interpolis Zorgpas.

Bezoek voor meer informatie over de sta-op stoelen de website van Medipoint of de Medipoint winkel​ bij u in de buurt. ​

Hulpmiddelen voor algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL)

U ontvangt 20% korting
Deze korting is op medische hulpmiddelen voor algemene dagelijkse levensverrichtingen die u bestelt bij Vegro en Medipoint.


U heeft uw zorgpas nodig
Met uw zorgpas krijgt u deze korting. Houd daarom uw zorgpas bij de hand.​​​​​​​​

Alternatief voor pruik

U ontvangt 25%​ korting
Deze korting is voor turbans die u bestelt bij Van Capelle haarwerken. In de basisverzekering zit een vergoeding voor pruiken. Het kan zijn dat uw pruik of haarwerk niet goed zit of dat dit niet comfortabel is. Dan is een goed zittende turban een uitkomst. U heeft keuze uit verschillende modellen.


U heeft uw zorgpas nodig
Met uw zorgpas krijgt u de genoemde kortingen. Houd daarom uw zorgpas bij de hand.​​​​​ Deze korting geldt alleen voor verzekerden met een aanvullende verzekering.

Korting op incontinentie-ondergoed

U ontvangt 20% korting
De korting is voor ondergoed van UnderWunder. Dit is wasbaar en goedzittend incontinentie-ondergoed voor alle leeftijden. Het UnderWunder incontinentie-ondergoed is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van het ongewild verlies van urine en/of ontlasting.


Het ondergoed is ook handig voor kinderen
U kunt het gebruiken als u uw kind traint overdag zindelijk te worden. Maar ook zeer effectief wanneer u de gevolgen van een (tijdelijk) lichamelijk probleem wilt oplossen. Dat geldt zowel in het dagelijks gebruik als tijdens het sporten.


Zo bestelt u het ondergoed van UnderWunder
Ga naar de website van UnderWunder waar u het assortiment kunt bekijken en bestellen. Vermeld bij het bestellen uw relatienummer. Dit staat op uw zorgpas.


U krijgt niet op alles korting
De korting geldt alleen voor de UnderWunder onderbroeken en niet voor andere producten.​​​

Scootmobiel

Wilt u erop uit maar bent u wat minder mobiel? Bijvoorbeeld omdat u revalideert na een ziekenhuisopname? Medipoint 1-2-3 Scootmobiel biedt u dé oplossing: flexibel huren van een scootmobiel, wanneer u dat wenst.


U kunt voordelig een scootmobiel huren
U regelt dit eenvoudig online bij Medipoint. U kunt kiezen voor verschillende scootmobielen. Kijkt u bij het onderdeel 'Huren'.

  • Compact, demontabel model: € 1,99 per dag
  • Compact, niet demontabel model: € 2,99 per dag
  • Comfort, standaard model: € 3,99 per dag
  • U huurt voor minimaal 4 weken
  • De haal- en bezorgkosten zijn € 25,- per keer. En u betaalt € 10,- borg.
  • U huurt inclusief verzekering en service

U krijgt een gratis rijvaardigheidscheck
Heeft u een geldige zorgpas? Dan krijgt u een gratis scootmobiel rijvaardigheidscheck ter waarde van € 50,-.​

Korting op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen

U ontvangt korting
U krijgt 50% op huisstofmijt- en allergeendichte hoezen, dekbedden, kussens en matrassen uit het programma van Allergiezorg te Vught.


Van andere artikelen staat de korting erbij
De korting wordt direct getoond. U ziet de prijs die u moet betalen. Een artsenverklaring is niet nodig. U kunt zo vaak en veel bestellen als u nodig heeft, er zit geen limiet meer aan.


U kunt online en telefonisch bestellen
Gaat u daarvoor naar de webwinkel van Allergiezorg. U kunt ook bellen naar telefoonnummer 073 61 270 31. Bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 16:00 uur.