Wat is een aanhangwagenverzekering?

Met een aanhangwagenverzekering verzekert u uw aanhangwagen voor schade en diefstal. Bijvoorbeeld schade aan uw aanhanger die wordt veroorzaakt door inbraak, brand, de lading in de aanhanger of door eigen gebrek. Ook uw paardentrailer of boottrailer verzekert u met een aanhangwagenverzekering.

Wat verzekert u met de aanhangwagenverzekering?

Andere verzekeringen, zoals de WA-verzekering van uw auto of een aansprakelijkheidsverzekering, verzekeren schade die u met uw aanhangwagen aan anderen veroorzaakt. Met de Interpolis Aanhangwagenverzekering verzekert u schade aan en diefstal van uw aanhangwagen, paardentrailer of boottrailer.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Sluit u verzekeringen af in verschillende rubrieken op de Alles in één Polis?

Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%
Verkeer
Mens & gezondheid
Wonen
Reizen
Recht, geld & inkomen

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.

Ook interessant voor u?

Schade aan uw aanhangwagen

Rijdt u regelmatig met een aanhanger? Schade aan uw aanhanger door eigen schuld verzekert u met de Interpolis Aanhangwagenverzekering. Ook uw paarden- of boottrailer kunt u verzekeren.

Aanhanger achter een auto die op de weg rijdt

Groene kaart

Uw groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs. Hiermee toont u in heel Europa aan dat uw voertuig WA-verzekerd is. We helpen u graag met meer informatie over uw groene kaart.

Groen kentekenbewijs die op tafel ligt.

Vouwwagen verzekeren

Een vouwwagen biedt vrijheid: uw kunt tijdens uw vakantie gaan en staan waar u wilt. Wilt u uw vouwwagen verzekeren? Dat kan op de Interpolis Caravanverzekering. Zo gaat u verzekerd op reis.

Uitgeklapte vouwwagen staat op kampeerplaats.