Premie autoverzekering

Lees hoe de premie van de Interpolis Autoverzekering is opgebouwd.

De premie is het bedrag wat u betaalt voor een verzekering

Interpolis gebruikt de premie om schades te betalen. Zo dragen we samen de lasten als u of iemand anders met schade te maken krijgt. De premie van de Interpolis Autoverzekering kunt u per maand of per jaar betalen. Betaalt u per jaar, dan krijgt u 1% korting op uw premie. Naast de premie betaalt u ook:

  • een vergoeding voor de service van Rabobank, zoals hulp en advies
  • de wettelijke assurantiebelasting van 21%

De hoogte van uw premie hangt af van de kans op schade

De kans op schade is niet altijd even groot. Woont u bijvoorbeeld in een drukke stad? Of woont u juist in een rustig gebied? In bepaalde delen van ons land is de kans op schade namelijk groter. Ook is de kans op schade anders tussen verschillende leeftijden. Bestuurders tussen de 30-59 jaar hebben minder kans op schades vergeleken met jongeren en ouderen.

Bij het berekenen van uw premie kijken wij naar:
  • uw auto (de waarde, bouwjaar en gewicht)
  • uw schadevrije jaren
  • uw leeftijd
  • uw postcode
  • dekking
  • vrijwillig eigen risico

De Interpolis Autoverzekering is onderdeel van de Alles in één Polis

De Interpolis Alles in één Polis® is een verzekeringspakket. Hoe meer verzekeringen u bij Interpolis sluit, hoe hoger uw korting. De korting op uw premie kan oplopen tot 12%.

Kies hoe u uw auto verzekert

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Kiest u ervoor om uw auto tegen de wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren? Of liever een uitgebreidere verzekering zodat ook schade aan uw auto is verzekerd?

Ook interessant voor jou?

No-claimkorting

Sluit u een autoverzekering af? Dan bouwt u schadevrije jaren op. Zo krijgt u korting op de premie van de Interpolis Autoverzekering. Hoe meer schadevrije jaren, hoe hoger de no-claimkorting.

Autoverzekering afsluiten

Welke dekking kiezen de meeste klanten? Wilt u een Interpolis Autoverzekering afsluiten? Dat doet u eenvoudig en snel online, via de Rabo App of telefonisch. Ook kunt u eerst uw premie berekenen.

Voorwaarden Autoverzekering

In de voorwaarden leest u wat wel en niet verzekerd is. Als u een autoverzekering bij ons afsluit, dan krijgt u de voorwaarden met een verzekeringsbewijs.