inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Speedbootverzekering

 Verzeker uw speedboot met de Interpolis  Bootverzekering.

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Een speedboot is de perfecte combinatie van ontspanning en snelheid. U voelt de wind in uw haren als u over het meer vaart. Geniet nog meer van uw speedboot met een Interpolis Bootverzekering. Als u dan schade vaart, betalen wij de kosten van de schade. U kunt dus ontspannen het water op!

Kies de dekking die bij u en uw speedboot past

Bent u de trotse eigenaar van een speedboot? Dan raden wij u minimaal een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) aan. Op sommige wateren en in sommige bootstallingen is een WA verzekering ook verplicht. Schade die u maakt aan personen of bij spullen van anderen is met WA dekking verzekerd. Met een uitgebreide WA + Volledig Casco dekking verzekert u ook schade aan uw eigen boot.

 

Lees meer over de Interpolis Bootverzekering

Extra dekking voor opvarenden

U kunt naast de bootverzekering een opvarendenverzekering afsluiten. Iedereen op uw speedboot is dan verzekerd bij een ongeluk. Letselschade is tot € 1.000.000 en materiële schade tot € 10.000 verzekerd.

Voordelen Interpolis bootverzekering

  • No-claimkorting tot 40%.
  • Volgboot, zoals een zodiac, en trailer kosteloos meeverzekerd.
  • Verlaag de premie tot 40% door een hoger eigen risico te nemen.
  • Verhuurt u uw speedboot weleens? Ook dit kunt u mee verzekeren. 

Bootverzekering afsluiten

Geniet zoveel mogelijk van uw speedboot. Verzeker uw speedboot met de Interpolis Bootverzekering.

Schade melden

Schade aan uw boot? Of hebt u schade aan een andere boot gemaakt? Als u contact met ons opneemt, kunnen we u snel helpen. Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch.