inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube

Zeilbootverzekering

De uitgebreide verzekering voor uw zeilboot of zeiljacht.

Wij vernieuwden onze Alles in één PolisWilt u de verzekeringen zien die voor u gelden? Maak hieronder een keuze.

Wijzig uw keuze.
(venster sluiten)
Wat is de Interpolis Alles in één Polis®?

Dit is 1 pakket voor al uw particuliere schadeverzekeringen.
Bijvoorbeeld voor uw auto, woning, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en reizen. Een overzicht van uw verzekeringen vindt u op uw verzekeringsbewijs.

 De zorg-, overlijdensrisico-, en arbeidsongeschiktheidsverzekering staan niet op de Alles in één Polis.

De verlengings- en ingangsdatum vindt u op uw verzekeringsbewijs of via Rabo Internetbankieren.

Als de zon schijnt, bent u vast op het water te vinden. Voor de perfecte combinatie van een sportieve en relaxte dag op uw zeilboot. Met een goede verzekering voor uw zeilboot gaat u echt zonder zorgen het water op. U bent dan verzekerd bij een ongeluk, zoals een aanvaring of brand. U krijgt dan hulp en/of een vergoeding als dat nodig is.

Verzeker uw zeilboot zoals u dat wilt

Hebt u een zeilboot? Dan raden wij u aan om een verzekering met WA-dekking (Wettelijke Aansprakelijk) af te sluiten. Als u wedstrijden zeilt, is dit verplicht. Met een WA verzekering bent u verzekerd als u schade maakt bij personen of bij spullen van anderen. Hebt u een kleine zeilboot met maximaal 16m2 zeiloppervlak? Dan verzekert u schade aan anderen met een Aansprakelijkheidsverzekering.

 

Uw eigen boot verzekeren voor schade kan natuurlijk ook. Kies dan voor de bootverzekering met uitgebreide of WA + Volledig Casco dekking.

 

Lees meer over de Interpolis Bootverzekering

Aanvullende dekking

Op een zeilboot lopen de zeilers natuurlijk ook risico. U kunt naast de bootverzekering een opvarendenverzekering afsluiten. Iedereen op uw zeilboot is dan verzekerd bij een ongeluk. Ze zijn verzekerd voor letsel tot € 1.000.000 en hun spullen zijn tot € 10.000 verzekerd.

Voordelen Interpolis Bootverzekering

    • No-claimkorting tot 40%
    • €0,- eigen risico
    • Volgboot kosteloos meeverzekerd
    • Bij total loss of diefstal krijgt u bij een zeilboot jonger dan 8 jaar de eerste 3 jaar het aankoopbedrag terug. Van toepassing bij WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco.
    • Verhuur van uw zeilboot is tot 4 weken per jaar verzekerd

Bootverzekering afsluiten

Zorgeloos uw zeilboot verzekeren. Kies voor de Interpolis Bootverzekering.

Schade melden

Schade aan uw boot? Of hebt u schade aan een andere boot gemaakt?  Wij helpen u graag zo snel mogelijk. Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch.