Verzekering voor tandongevallen

Ook uw tanden verzekerd bij een ongeval.

Tandheelkundige kosten na een ongeval

Tijdens een ongeval kunnen ook uw tanden beschadigen of afbreken. Denk aan een val van de fiets, een botsing tijdens het sporten, uitglijden bij het zwembad of een onverwachte trap van een paard. Naast dat dit veel pijn doet, kost het herstel van uw gebit waarschijnlijk erg veel geld. Met de juiste verzekering vangt u deze kosten op. 

Tandongevallenverzekering of tandartsverzekering

Voor kinderen tot 18 jaar vergoeden we tandartskosten vanuit de basis zorgverzekering. Dit geldt ook voor tandartskosten na een ongeval. Vanaf 18 jaar zitten tandartskosten niet in de basisverzekering.


Wilt u tandartskosten na een ongeval verzekeren?
Kies dan voor de Interpolis tandverzekering GebitActief. Deze sluit u af met de basisverzekering ZorgActief. Of sluit de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus af. Deze sluit u af met de online basisverzekering ZorgCompact.
Met deze aanvullende (tand)verzekeringen bent u naast de reguliere tandartskosten ook verzekerd voor het herstel van uw gebit na een ongeval, tot € 10.000,- per ongeval. Bij Interpolis hoeft u dus geen aparte tandongevallenverzekering af te sluiten.

Bekijk de Interpolis Tandverzekering GebitActief

Bekijk de Interpolis ZorgCompact verzekering