Verzekering voor tandongevallen

Ook jouw tanden verzekerd bij een ongeval.

Tandheelkundige kosten na een ongeval.

Tijdens een ongeval kunnen ook je tanden beschadigen of afbreken. Denk aan een val van de fiets, een botsing tijdens het sporten, uitglijden bij het zwembad of een onverwachte trap van een paard. Naast dat dit veel pijn doet, kost het herstel van je gebit waarschijnlijk erg veel geld. Met de juiste verzekering vang je deze kosten op. 

Tandongevallenverzekering of tandartsverzekering.

Voor kinderen tot 18 jaar vergoeden we tandartskosten vanuit de basis zorgverzekering. Dit geldt ook voor tandartskosten na een ongeval. Vanaf 18 jaar zitten tandartskosten niet in de basisverzekering.

Wil je tandartskosten na een ongeval verzekeren?
Kies dan voor de Interpolis tandverzekering GebitActief. Deze sluit je af met de basisverzekering ZorgActief. Of sluit de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus af. Deze sluit je af met de online basisverzekering ZorgCompact.
Met deze aanvullende (tand)verzekeringen ben je naast de reguliere tandartskosten ook verzekerd voor het herstel van je gebit na een ongeval, tot € 10.000,- per ongeval. Bij Interpolis hoef je dus geen aparte tandongevallenverzekering af te sluiten.

Bekijk de Interpolis Tandverzekering GebitActief

Bekijk de Interpolis ZorgCompact verzekering