Wat is ZorgCompact?

Interpolis ZorgCompact® is een online basisverzekering met een scherpe premie. Wilt u een zorgverzekering zonder uitgebreide aanvullende dekkingen en wel voldoende verzekerd zijn als u onverwacht iets overkomt? Dan past ZorgCompact goed bij u.

In de basisverzekering
Aanvullend te verzekeren

Aanvullende verzekering

Bij de ZorgCompact basisverzekering kunt u 1 aanvullende verzekering kiezen, de ZorgCompact Plus. Dit is inclusief tandzorg. Met deze aanvullende verzekering verzekert u alleen de meest gebruikte zorg die niet is opgenomen in de basisverzekering. De premie is € 9,25 per maand*

Hoger eigen risico, lagere premie

Het verplicht eigen risico voor 2020 is € 385,-. Dit betekent dat u de eerste € 385,- aan zorgkosten zelf betaalt, voordat ze vergoed worden uit de basisverzekering. Het eigen risico geldt per jaar over het totaal aan zorgkosten uit de basisverzekering. Voor sommige zorg betaalt u geen eigen risico. Verwacht u weinig of geen zorg te gebruiken? Dan is een vrijwillig eigen risico misschien iets voor u. Het verplicht eigen risico kunt u met € 500,- verhogen. U heeft dan een totaal eigen risico van € 885,-. Als u hiervoor kiest, krijgt u korting op uw basisverzekering. Bekijk hieronder hoeveel u bespaart op uw premie.
€ 385,-
eigen risico
€ 109,25
premie per maand
€ 885,-
eigen risico
€ 87,25
premie per maand
Waar kan ik online medicijnen en hulpmiddelen bestellen?
Bij Interpolis ZorgCompact® regelt u veel online. Als er geen spoed is, bestelt u medicijnen en hulpmiddelen eenvoudig bij gecontracteerde internetapotheken.
Lees meer
Waar kan ik mijn zorgverzekering inzien/wijzigen?
Jongetje plakt pleister op het gezicht van vader. Met de interpolis zorgactief zorgverzekering krijgt u een basisverzekering met uitgebreide pakketkeuze.
ZorgActief
Liever uitgebreid verzekeren? U kunt ook kiezen voor onze zorgverzekering Interpolis ZorgActief®. Met keuze voor relevante dekkingen voor gezinnen met kinderen onder 18 jaar.

Hulp nodig?

Icoon whats app

WhatsApp

Direct een vraag over de zorgverzekering? Wij helpen u graag. We delen geen medische en financiële gegevens. 

Interpolis Zorglijn

Liever telefonisch contact? Bel ons met uw zorgvragen. Wij zitten voor u klaar.

Online formulier

U kunt uw vraag ook online stellen.
Dit kan 24/7. Wel zo fijn.

Ook interessant voor u?

Welbevinden

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je je fitter voelt en maakt het leven aangenamer. We helpen je graag met informatie, tips en meer op het gebied van welbevinden.

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 millennials last heeft van burn-outklachten. Veel te veel, vinden wij. In 2018 startten wij een programma om burn-outklachten te verminderen.

Zorgkosten buitenland

Gaat u in 2020 naar het buitenland voor vakantie, stage of werk? Bekijk de vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.