Waarom is Interpolis ZorgCompact de juiste keuze voor mij?

Bij de ZorgCompact basisverzekering regelt u alles eenvoudig online. Van online declareren tot en met het aanvragen van medicijnen. Wilt u een zorgverzekering met de keuze voor 1 aanvullende verzekering? Met daarin tanddekking én de meest gebruikte zorg die niet verzekerd is in de basisverzekering? Dan past ZorgCompact goed bij u. 

Zoekt u een zorgverzekering met uitgebreide keuzes en wilt u naast online gemak ook persoonlijk contact? Bekijk dan eens onze zorgverzekering ZorgActief.

U betaalt € 113,50 voor de basisverzekering ZorgCompact

De overheid bepaalt welke zorg vergoed wordt in de basisverzekering. Dit is dus bij elke verzekeringsmaatschappij hetzelfde.
Denk bijvoorbeeld aan:

U betaalt € 9,75 voor de aanvullende verzekering met tanddekking

Bent u 30 jaar of ouder? Dan betaalt u € 10,25 per maand. In de aanvullende verzekering ZorgCompact Plus verzekert u tanddekking en de meest gebruikte zorg die niet verzekerd is in de basisverzekering. 
Denk bijvoorbeeld aan:

Kiest u voor een vrijwillig eigen risico?

U kunt het verplicht eigen risico van € 385,- verhogen met een vrijwillig eigen risico van € 500,-. Bekijk hieronder hoeveel u bespaart op uw premie. Het eigen risico geldt per kalenderjaar over het totaal van de zorgkosten uit de basisverzekering. Let op: u maakt het verplicht en vrijwillig eigen risico eerst op voordat u een vergoeding uit de basisverzekering krijgt. Lees meer over het eigen risico.
Vrijwillig eigen risico
Totaal eigen risico
Korting per maand
Premie per maand
 

€0,-    

€385,-

€0,-

€113,50 

€500    

€885,-

€22,-

€91,50

Veelgestelde vragen

Hoe wijzig ik mijn zorgverzekering?
Wijzigingen geeft u door van half november tot en met 31 december. Uw zorgverzekering wijzigt dan per 1 januari. Dit is wettelijk bepaald. Dit geldt ook voor de keuze van uw vrijwillig eigen risico. Uw aanvullende verzekering of tandverzekering wijzigt u tot en met 31 januari. Doe dit eenvoudig via de Rabo App of Rabobank Online Bankieren.
Welke korting krijg ik op brillen en lenzen?
Interpolis heeft kortingsafspraken gemaakt met Specsavers en het Collectief van Zelfstandige Opticiens. Alleen op vertoon van uw Interpolis zorgpas komt u in aanmerking voor korting.
Hoe vind ik een zorgverlener?
Wij maken elk jaar afspraken met zorgverleners. In de zorgzoeker ziet u met wie wij afspraken maakten. Met de meeste zorgverleners hebben we al afspraken gemaakt voor 2021.
Wat is het eigen risico op de zorgverzekering?
Iedereen van 18 jaar of ouder betaalt het verplicht eigen risico voor zorgkosten die vergoed worden uit de basisverzekering. U maakt het eigen risico eerst op voordat u een vergoeding uit de basisverzekering krijgt. De overheid bepaalt elk jaar de hoogte van het verplicht eigen risico voor de basisverzekering. Het verplicht eigen risico is in 2020 € 385,- per kalenderjaar.
Welke betalingsregelingen zijn er?

Betaal het verplicht eigen risico in 10 termijnen
Het verplicht eigen risico is voor veel mensen best een hoog bedrag om in 1 keer te betalen. Verwacht u dat u het komende jaar het verplicht eigen risico volledig moet betalen? Dan kunt u vooraf gespreid betalen aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Betalingsregeling voor eigen risico en eigen bijdrage
Kreeg u een rekening voor uw premie of eigen risico en kunt u deze rekening niet betalen? Dan kunt u een betalingsregeling aanvragen. Maar alleen als u bij een eventueel eerdere betalingsregeling de met ons gemaakte afspraken nakwam.
Welke korting krijg ik op zorg?
Interpolis onderhandelt met zorgverleners over de hoogte van de tarieven. Ook voor zorg die niet (volledig) in de vergoedingen is opgenomen. Interpolis rekent de kortingen van leveranciers rechtstreeks aan u door. Als klant van Interpolis profiteert u daarom van de verschillende kortingen.
Waar kan ik mijn zorgverzekering bekijken?
In MijnZorggebruik ziet u de gegevens van uw polis en een actueel overzicht van de zorgkosten die u heeft gemaakt. Mijn Zorggebruik is uw persoonlijke beveiligde online omgeving van de zorgverzekering.
Waar kan ik online medicijnen en hulpmiddelen bestellen?
Als er geen spoed is, bestelt u medicijnen en hulpmiddelen eenvoudig bij gecontracteerde internetapotheken.

Ook interessant voor u?

Welbevinden

Een gezonde levensstijl zorgt ervoor dat je je fitter voelt en maakt het leven aangenamer. We helpen je graag met informatie, tips en meer op het gebied van welbevinden.

Burn-out voorkomen

Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 4 millennials last heeft van burn-outklachten. Veel te veel, vinden wij. In 2018 startten wij een programma om burn-outklachten te verminderen.

Vrouw zit op de bank met haar laptop op schoot

Zorgkosten buitenland

Gaat u in 2021 naar het buitenland voor vakantie, stage of werk? Bekijk de vergoedingen die te maken hebben met vakantie of een langer verblijf in het buitenland.

Vrouw houdt wereldbol vast voor haar hoofd.