Bedrijfsschadeverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker uw misgelopen inkomsten door schade

  • verzekerd zolang u geen of minder omzet draait
  • stilstand door milieuschade meeverzekerd
  • dagelijks opzegbaar
Coronavirus

Als ondernemer heeft u vast vragen over de gevolgen van de coronacrisis. We zetten daarom de meestgestelde vragen over de verzekeringen voor u op een rij. Lees meer.


De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt omdat ook wij voorzorgsmaatregelen nemen vanwege het coronavirus. Wilt u een schade, kosten of een annulering melden? U kunt dit ook online melden via een formulier.

Wat is een bedrijfsstagnatieverzekering?

Uw pand gaat door brand verloren waardoor uw bedrijf stil ligt. Hoe lang gaat
het dan duren voordat u weer de omzet haalt van voor de brand? Met de Bedrijfsstagnatie verzekert u uzelf voor het verlies aan brutowinst.

Waarom een bedrijfsstagnatieverzekering?

Bij een schade, bijvoorbeeld door brand, storm, inbraak of diefstal, kunnen bedrijfsonderdelen stil komen te liggen. Dat leidt tot het mislopen van inkomsten. Ondertussen lopen uw kosten door en daalt uw brutowinst. Zo lang u minder omzet heeft, ontvangt u een schadevergoeding.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.