Bedrijfsschadeverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker uw misgelopen inkomsten door schade

  • verzekerd zolang u geen of minder omzet draait
  • stilstand door milieuschade meeverzekerd
  • dagelijks opzegbaar
Het coronavirus en uw verzekeringen

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw verzekeringen door het coronavirus. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is.

 

De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.
U kunt ook direct schade, kosten of annulering melden.

Wat is een bedrijfsstagnatieverzekering?

Uw pand gaat door brand verloren waardoor uw bedrijf stil ligt. Hoe lang gaat
het dan duren voordat u weer de omzet haalt van voor de brand? Met de Bedrijfsstagnatie verzekert u uzelf voor het verlies aan brutowinst.

Waarom een bedrijfsstagnatieverzekering?

Bij een schade, bijvoorbeeld door brand, storm, inbraak of diefstal, kunnen bedrijfsonderdelen stil komen te liggen. Dat leidt tot het mislopen van inkomsten. Ondertussen lopen uw kosten door en daalt uw brutowinst. Zo lang u minder omzet heeft, ontvangt u een schadevergoeding.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.