Bedrijfsschadeverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker uw misgelopen inkomsten door schade

  • verzekerd voor inkomsten die u mist door schade
  • ook dekking als een in de buurt gelegen publiekstrekker moet sluiten door een verzekerde gebeurtenis
  • niet verder kunnen door milieuschade is meeverzekerd
Coronavirus

Als ondernemer heeft u vast vragen over de gevolgen van de coronacrisis. We zetten daarom de meestgestelde vragen over de verzekeringen voor u op een rij. Lees meer.


De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt omdat ook wij voorzorgsmaatregelen nemen vanwege het coronavirus. Wilt u een schade, kosten of een annulering melden? U kunt dit ook online melden via een formulier.

Wat is een bedrijfsschadeverzekering?

Met een bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd voor misgelopen inkomsten omdat u niet meer verder kunt met uw bedrijf door inbraak, diefstal, brand en waterschade.

Waarom een bedrijfsschadeverzekering?

Door brand, storm of een andere verzekerde oorzaak kan uw bedrijf (gedeeltelijk) stil komen te liggen. Uw bedrijf heeft dan minder of geen inkomsten meer. Maar uw kosten lopen gewoon door. Hierdoor daalt uw brutowinst. Met een bedrijfsschadeverzekering krijgt u dan de gedaalde brutowinst vergoed.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.