Gebouwenverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker uw bedrijfspand of clubhuis tegen schade

  • schade door brand, inbraak, storm, water en aanrijding
  • schade aan de fundering is meeverzekerd
  • milieuschade die ontstaat op uw terrein is verzekerd

Wat is een gebouwenverzekering?

Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen schade en beschadiging van uw bedrijfspand of clubhuis door brand, inbraak, water, storm of een aanrijding.

Waarom een gebouwenverzekering?

Als eigenaar van een bedrijfspand loopt u bepaalde risico’s. Een inbraak, brand of storm kan grote gevolgen hebben voor uw kantoor, winkelpand, werkplaats of magazijn. Met een gebouwenverzekering zorgt u ervoor dat u verzekerd bent voor schade en kunt u weer snel aan de slag met uw bedrijf.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.