Gebouwenverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker uw bedrijfspand of clubhuis tegen schade

  • schade aan de fundering meeverzekerd
  • milieuschade op uw bedrijfslocatie meeverzekerd
  • schade door brand, wind, inbraak, water of een aanrijding

Wat is een gebouwenverzekering?

Als eigenaar of gebruiker van een gebouw loopt u bepaalde risico’s. Schade door brand, storm, inbraak, water of een aanrijding kan leiden tot beschadiging. Of tot verlies van uw pand. Met een gebouwenverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Waarom een gebouwenverzekering?

Uw kantoor, winkelpand, werkplaats of opslagruimte is van groot belang voor uw bedrijf. Het gaat hier vaak om aanzienlijke investeringen en dus grote financiële risico’s. Met de gebouwenverzekering kunt u de continuïteit van uw bedrijf eenvoudig veilig stellen.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.