Huurdersbelang ZekerVanJeZaak

Aangebrachte verbeteringen in uw gehuurde pand verzekerd 

  • eigen risico per gebeurtenis, niet per schade (behalve bij stormschade)
  • milieuschade is meeverzekerd
  • keuze om ruitbreuk te verzekeren

Wat is een huurdersbelangverzekering?

Als huurder van een bedrijfsgebouw doet u mogelijk aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een keuken of toiletgroep of het vervangen van een vloer. Daarmee wordt het door u gehuurde gebouw geschikter voor uw bedrijfsvoering. Een huurdersbelangverzekering verzekert verbouwingen, verbeteringen en aanpassingen. 

Waarom een huurdersbelangverzekering?

Investeert u in een gehuurd gebouw, dan zijn door u gedane aanpassingen niet standaard verzekerd via de verhuurder. Met een huurdersbelangverzekering verzekert u schade aan investeringen die ontstaat door onder meer brand, storm of inbraak. Glas kunt u optioneel mee verzekeren.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.