Huurdersbelangverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker uw aanpassingen in het gehuurde pand

  • schade door brand, inbraak, storm, water en aanrijding
  • milieuschade is meeverzekerd
  • keuze om ook glas mee te verzekeren

Wat is een huurdersbelang­verzekering?

Met een huurdersbelangverzekering bent u verzekerd voor brand-, inbraak- of waterschade aan de verbouwingen, verbeteringen en aanpassingen die u heeft gemaakt in het bedrijfspand dat u huurt. Denk bijvoorbeeld aan een keuken of toiletgroep die u plaatste of aan een vloer die u verving.

Waarom een huurdersbelang­verzekering?

Als u investeert in het pand dat u huurt, dan zijn de verbouwingen en aanpassingen die u doet niet standaard verzekerd via de verhuurder. Met een huurdersbelangverzekering verzekert u schade aan investeringen die ontstaan door bijvoorbeeld brand, storm of inbraak.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand
Wij geven u inzicht in het ontstaan en voorkomen van brand. Ook vertellen wij u wat u kunt doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een brand wél overleeft.

Lees meer over brand
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.