Inventarisverzekering ZekerVanJeZaak

Uw spullen verzekerd tegen schade of diefstal

  • door bijvoorbeeld brand, bliksem en (regen)water
  • schadevergoeding zonder gedoe
  • uw kasgeld tot € 5.000,- verzekerd

Wat is een inventarisverzekering?

Met een inventarisverzekering verzekert u alle spullen die niet voor de verkoop bestemd zijn. Bijvoorbeeld bureaus, laptops en kasten met inhoud. Is er sprake van schade aan zakelijke inboedel? Dan ontvangt u een vergoeding, zodat u snel orde op zaken kunt stellen.

Wat verzekert u met de inventarisverzekering?

Met de inventarisverzekering zijn uw spullen in een gebouw verzekerd voor schade door brand, storm, hagel, inbraak of diefstal. Schade door water is ook verzekerd: bijvoorbeeld regenwater door het dak of via de begane grond, rioolwater of waterschade door een kapotte leiding.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Maakt u veel gebruik van elektronische hulpmiddelen? Dan is het verstandig om voor een aanvullende dekking te kiezen.
Elektronische apparaten
Verzeker zakelijke elektronische hulpmiddelen
De dekking Elektronische Hulpmiddelen is aanvullend af te sluiten op uw inventarisverzekering. Hiermee verzekert u alle zakelijke elektronische hulpmiddelen die u gebruikt. Denk aan laptops, navigatiesystemen en pinautomaten.

Verzeker spullen op locatie en onderweg
Elektronische apparatuur die u op de locatie van uw bedrijf of onderweg gebruikt, is verzekerd. Zakelijke apparatuur die u ook privé gebruikt, is eveneens verzekerd. Dat geldt ook voor schade door brand, diefstal of een ongeluk.
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.