Inventarisverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Uw spullen verzekerd tegen schade of diefstal

  • door bijvoorbeeld brand, bliksem en (regen)water
  • spullen die u bijkoopt zijn direct meeverzekerd
  • uw kasgeld is tot € 5.000,- verzekerd

Wat is een inventarisverzekering?

Met een inventarisverzekering verzekert u alle spullen die niet voor verkoop bedoeld zijn tegen schade door diefstal, inbraak, brand, hagel, storm en water. Denk bijvoorbeeld aan computers, bureaus, stoelen en machines. Is er sprake van schade aan uw spullen, dan ontvangt u een vergoeding.

Waarom een inventarisverzekering?

De kans is groot dat u als ondernemer apparatuur, machines en andere bedrijfsmiddelen gebruikt. Met de inventarisverzekering zijn al uw spullen in een gebouw, die niet voor verkoop bedoeld zijn, verzekerd als zij beschadigd raken of gestolen worden. Waterschade is ook verzekerd. Inventaris die tijdelijk in een ander gebouw in Nederland is, heeft dekking tot € 10.000,-.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Maak u veel gebruik van elektronische apparaten? Dan is het verstandig om te kijken of u daar nog een aanvullende verzekering voor nodig heeft.
Elektronische apparaten
Verzeker zakelijke elektronische hulpmiddelen
Met een dekking voor elektronische hulpmiddelen bent u verzekerd voor schade aan alle zakelijke elektronische hulpmiddelen die u gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan laptops, pinautomaten en navigatiesystemen. Deze dekking sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Inventarisverzekering.

Met deze aanvullende dekking is uw elektronische apparatuur die u op locatie van uw bedrijf of onderweg gebruikt verzekerd. Ook als u de zakelijke apparatuur privé gebruikt.
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.