Zakelijke rechtsbijstandverzekering ZekerVanJeZaak®

Verzekerd van juridische bijstand bij zakelijke conflicten

  • rechtsbijstand voor geschillen in Benelux en Duitsland
  • geen drempelbedrag
  • dagelijks opzegbaar

Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

In uw rol als ondernemer kunt u te maken krijgen met een zakelijk geschil met een leverancier, afnemer of medewerker. Denk bijvoorbeeld aan een conflict over een contract of betaling. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de kosten die juridische hulp met zich meebrengen.

Waarom een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Het is een prettig idee dat u juridische expertise kunt inschakelen op momenten dat het nodig is. Met de zakelijke rechtsbijstandsverzekering beschikt u onbeperkt over onafhankelijk advies en rechtshulp door deskundigen van Stichting Achmea Rechtsbijstand. De kosten van deze juristen worden volledig vergoed.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Rechtsbijstandverzekering.
Geschil melden
Meld uw geschil online aan.

Wilt u liever meteen telefonisch contact?
088 462 37 20 (lokaal tarief):

keuzemenu 1: nieuwe zaak melden
keuzemenu 2/3: bestaande zaak
keuzemenu 4: overige vragen

Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur. De telefonische wachttijd bedraagt niet meer dan 5 minuten.
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.