Zakelijke rechtsbijstandverzekering ZekerVanJeZaak®

Verzekerd van juridische bijstand bij zakelijke conflicten

  • rechtsbijstand voor geschillen in Benelux en Duitsland
  • geen drempelbedrag
  • dagelijks opzegbaar
Het coronavirus en uw verzekeringen

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw verzekeringen door het coronavirus. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is.

 

De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.
U kunt ook direct schade, kosten of annulering melden.

Wat is een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

In uw rol als ondernemer kunt u te maken krijgen met een zakelijk geschil met een leverancier, afnemer of medewerker. Denk bijvoorbeeld aan een conflict over een contract of betaling. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de kosten die juridische hulp met zich meebrengen.

Waarom een zakelijke rechtsbijstandverzekering?

Het is een prettig idee dat u juridische expertise kunt inschakelen op momenten dat het nodig is. Met de zakelijke rechtsbijstandsverzekering beschikt u onbeperkt over onafhankelijk advies en rechtshulp door deskundigen van Stichting Achmea Rechtsbijstand. De kosten van deze juristen worden volledig vergoed.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocument
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in één handig overzicht in het informatiedocument van de Rechtsbijstandverzekering.
Geschil melden
Meld uw geschil online aan.

Wilt u liever meteen telefonisch contact?
088 462 37 20 (lokaal tarief):

keuzemenu 1: nieuwe zaak melden
keuzemenu 2/3: bestaande zaak
keuzemenu 4: overige vragen

Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 18:00 uur. De telefonische wachttijd bedraagt niet meer dan 5 minuten.
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.