Voertuigverzekering klanten Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker schade aan de auto's van uw klanten

  • met schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstand
  • auto’s tot € 250.000,- zijn verzekerd
  • 35% bonus-maluskorting

Wat is een voertuigverzekering klanten?

Hebt u een garage of herstelbedrijf, dan vertrouwen klanten hun voertuig aan uw bedrijf toe voor onderhoud of herstel. Het is mogelijk dat er bij uw bedrijf schade aan hun auto of motorrijtuig ontstaat. Met een voertuigverzekering klanten bent u verzekerd voor schade door bijvoorbeeld een reparatiefout, ongeluk of brand.

Waarom een voertuigverzekering klanten?

Een voertuigverzekering klanten verzekert u voor schade die ontstaat aan voertuigen van uw klanten. Bijvoorbeeld schade die ontstaat tijdens onderhoud of reparatie, maar ook als het voertuig op het bedrijf staat of als ermee wordt gereden voor een testrit. Alleen verzekeren voor Volledig Casco is mogelijk.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Inbraak en diefstal
Bijna 40% van de ondernemers krijgt ooit met inbraak te maken. Bekijk handige tips om risico op diefstal en inbraak te voorkomen.

Lees meer over inbraak en diefstal
Top 5 risico's op de weg
Pech op de weg, een ongeluk, een sterretje in uw voorruit. Tips om risico's op de weg te voorkomen.

Bekijk de top 5
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.