Interpolis verzekeringen

Autoverzekering

Kies de dekking die bij jou en jouw auto past

Vrouw zit in auto.
Met onze autoverzekering kies je zelf welk schadeherstelbedrijf de schade repareert. Je sluit deze verzekering eenvoudig af via Rabobank. En heb je autoschade? Dan staan wij voor je klaar.
Bekijk de verzekering

Zo maken we bij Interpolis het verschil

Veilig onderweg

We gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autoritje naar oma tot een middag fietsen met vrienden. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger.

Man die zijn elektrische auto aan de oplader gaat doen

Een veilig huis is een fijn thuis

Je huis is een plek voor ontspanning en waar je je fijn en veilig wil voelen. Wij willen samen met jou zorgen voor een veilig thuis waar jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Veilig wonen | We moeten ons voorbereiden op de risico's van het veranderende klimaat en onze omgeving hierop aanpassen. | Interpolis

Veilig duurzaam ondernemen

Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om. Wij helpen je hier graag bij.

Ondernemer in een kantooromgeving
Twee ondernemers die met elkaar in gesprek zijn. Interpolis en Rabobank werken samen.

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop. We werken al jaren samen met Rabobank en vullen elkaar inmiddels erg goed aan. Zo heb jij je verzekeringen en bankzaken onder 1 dak.