inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearinline/logininline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchinline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtube
Dossier leven

Lifecycle Voorzichtig

  InlegGericht Pensioen lifecycle Voorzichtig

  Voor als u minder risico wilt en kunt nemen
  U belegt in de lifecycle voorzichtig vanaf het begin met minder risico. U krijgt hierdoor waarschijnlijk een lager pensioen dan met de andere lifecycles. Maar u hebt ook meer zekerheid. Er zijn naar verwachting minder grote schommelingen in het geld dat voor uw pensioen wordt belegd dan in de andere lifecycles.

  Uit welke fondsen bestaat de lifecycle voorzichtig? 
  Vanaf 25 jaar voor uw pensioen nemen we minder risico in de beleggingen. U hebt dan veel beleggingen in vastgoed en bedrijfs- en staatsobligaties. Staatsobligaties zijn leningen van landen. Bedrijfsobligaties zijn leningen van bedrijven. Bij obligaties geldt: hoe hoger de kans dat de lener de lening terugbetaalt, hoe lager de rentevergoeding.

   

  InlegGericht Pensioen - LifeCycle Voorzichtig