inline/alertinline/chevron-leftinline/chevron-left-aquainline/chevron-rightinline/chevron-right-aquainline/clearfacebookflaghashtaglinkedininline/loginlogo_labinline/logoutinline/menu-closeinline/menu-openinline/modal-closeinline/modal-close-whiteinline/next-aquainline/play-largeinline/pointer-moreinline/previous-aquainline/searchaanmeldeninline/social-facebookinline/social-instagraminline/social-linkedininline/social-twitterinline/social-youtubetagtwitterwhatsapp
Wat is het Lab?
Interpolis gelooft dat verzekeren anders kan. We willen meer veiligheid voor onze klanten maar weten nog niet altijd hoe we dat gaan realiseren. Het Lab is een initiatief waar we op zoek gaan naar innovatieve oplossingen en vervolgens samen kijken wat wel en niet werkt.
Wat is het Lab?

Heel Nederland in AutoModus

  • We willen het gebruik van smartphones achter het stuur terugdringen

  • Eerste experiment onder 600 bestuurders

  • Eerste ervaringen

  • De resultaten

  • Campagne 2016: Heel Nederland mobielvrij

  • 25.000 Nederlanders in AutoModus

  • Heel Nederland in AutoModus

Ga in AutoModus en rij mobielvrij, doe mee

Ga. In AutoModus

Veiliger op de weg in AutoModus 
De kans op een ongeval is 10 keer groter als je jouw telefoon gebruikt tijdens het rijden. In 66% van de ongevallen speelt afleiding dan ook een rol.
 
Toch rijden veel Nederlanders nog niet mobielvrij.

Daar willen wij verandering in brengen, met onze AutoModus app. We zien dat AutoModus app gebruikers 25% minder schade rijden dan verwacht. 
Daarom starten we een grootschalige AutoModus campagne. Zo gaan we samen met de Gemeente Tilburg voor 0 verkeersdoden en 25% minder verkeersongevallen. 

Uiteindelijk gaan we voor heel Nederland in AutoModus!

Hoe werkt de AutoModus app?

De AutoModus app helpt je om afleiding door je telefoon te voorkomen. Al 40.000 Nederlanders rijden mobielvrij met de AutoModus app!

 

Met de AutoModus app: 

 verdien je punten als je van je telefoon afblijft 
 kun je wel muziek of navigatie luisteren
 ga je challenges aan met familie en vrienden

Bestuurders in AutoModus rijden 25% minder schade dan verwacht. Ga ook in AutoModus en maak het verkeer in Nederland veiliger. 

 

 

Download de Automodus app in de App store  Download de Automodus app in de Google Play Store

 

 

Download de AutoModus app en rij veilig en mobielvrij