Interpolis en Achmea

Ben je particuliere of zakelijke klant, dan heb je te maken met het merk Interpolis. Interpolis maakt deel uit van Achmea, samen met een aantal andere merken zoals Centraal Beheer Achmea, FBTO en Zilveren Kruis Achmea. Deze merken worden ondersteund door een aantal Achmea divisies, die grotendeels onttrokken zijn aan het oog van de klant. De divisies vormen de ruggengraat van de merken en staan garant voor een stevige merkenorganisatie.

De belangrijkste activiteit van Achmea is verzekeren. Achmea is gevestigd in Zeist en heeft ondernemingen in 10 Europese landen.

Producten en diensten
Onder het label Interpolis bieden wij een breed assortiment schade-, zorg- en levens­verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. De particuliere verzekeringen brengen wij op de Interpolis Alles in één Polis® onder bij de Rabobank. 

Dat doen wij omdat de bankadviseurs onze particuliere klanten goed kunnen helpen met een compleet advies over alle financiële zaken, waar verzekeringen deel van uitmaken. Ook voor zakelijke verzekeringen werken wij actief samen met Rabobank. Daarnaast doen wij voor een deel van onze producten voor ondernemers zaken met een netwerk van assurantietussenpersonen. 

Wij geloven echter dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan en willen mensen het heft in eigen handen geven. Door inzicht in risico’s te geven en te laten zien hoe met preventie de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Als eerste verzekeraar biedt Interpolis daarom concrete preventieoplossingen.


Beleggingsbeleid
Ook over ons beleggingsbeleid zijn wij graag helder. Daarom informeren wij je graag over het door ons gevoerde beleggingsbeleid. In het beleggingsbeleid Interpolis vind je hier informatie over.

Materiële Controle
Onze verantwoording over de uitvoering van de materiële controle (de controle of de levering van de gedeclareerde zorg daadwerkelijk en terecht heeft plaatsgevonden) kun je nalezen in het algemeen controleplan materiële controle versie februari.

 

Meer weten over Achmea?

Wil je iets weten over Achmea, hun jaarverslagen bekijken of weten wat zij doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Kijk dan op de website van Achmea.