Organisatie

Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekendheid bij het publiek. Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers inzicht in risico’s waar zij aan bloot staan. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. En voor de risico’s die overblijven en die u niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen.


De Raad van kinderen

Waar volwassenen obstakels zien, zien kinderen oplossingen. Daarom laten wij kinderen meedenken over ons beleid. Want kinderen zien vaak iets met een frisse blik. Die verbeeldingskracht en creativiteit halen we graag in huis.

 

Onze projecten

We geloven niet in alleen maar verzekeren. Daarom werken we mee aan verschillende projecten om Nederland veiliger te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de ideeën van Nederland, gecombineerd met onze kennis en ervaring, leiden tot innovatieve inzichten, diensten, producten en adviezen.

 

Veilig in het verkeer

Samen met automobilisten en experts gaan we voor 25% minder schade met het Interpolis Autoprogramma. We willen zorgen voor veiliger verkeer, minder ongelukken en een lagere premie.

 

Veilig thuis blijven wonen, ook als je ouder wordt

Hoe kun je veilig thuis blijven wonen als je ouder wordt? Wij gingen in gesprek met zorginstanties, wetenschappers en de politiek. In onze mini-docu proberen we concrete oplossingen te vinden.

 

Ons beleid