Service & contact

Het coronavirus en uw verzekeringen

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw verzekeringen door het coronavirus. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is

 

De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.
Wilt u een schade, kosten of annulering melden? U kunt ook online of via onze app melden.

Wilt u een schade melden of kosten declareren?
Wij helpen u graag. Zodat u weer verder kunt. 
Loopt uw verzekering via de Rabobank? Bel of chat met de Rabobank voor vragen over uw verzekering. Wijzigingen regelt u eenvoudig via Rabo Online Bankieren.
Waar vind ik de polis van mijn verzekering?

De verzekeringen en dekkingen op uw Interpolis Alles in één Polis®, uw zorgverzekering en de meeste levensverzekeringen staan in Mijn Interpolis. Ook vindt u ze in Mijn overzicht in Rabo Online Bankieren en de Rabo Bankieren App.

Het verzekeringsbewijs, of de polis, vindt u in uw Berichten van Rabo Online Bankieren of de Rabo Bankieren App. U ontvangt uw verzekeringsbewijs per post als u geen Rabo Online Bankieren heeft.

Kan ik de status van mijn gemelde schade zien?
Hebt u een woonschade of schade aan uw auto én kunnen wij de schade niet direct afhandelen? Dan ontvangt u een e-mail met een link om de status van uw schademelding te volgen.

Hebt u een andere schade? U vindt deze in Mijn schadeoverzicht in Mijn Interpolis.
Wat is het telefoonnummer van Interpolis?
Uw particuliere verzekering loopt via de Rabobank. De Rabobank is dus uw tussenpersoon. Hebt u een vraag over uw verzekering of een wijziging op uw schade- of levensverzekering? Dan regelt u dit direct via de Rabobank. Dit kan telefonisch, via chat, Rabo Online Bankieren of in de Rabo Bankieren App. Ook het wijzigen van uw persoonlijke gegevens gaat via de Rabobank. De Rabobank geeft deze gegevens automatisch door aan Interpolis. Dat is het gemak van bankieren en verzekeren onder 1 dak.

Hebt u schade, diefstal of verlies? Dan staat Interpolis voor u klaar. Meld de schade direct bij ons online, via de Interpolis app of telefonisch op 013 580 12 34.

Voor vragen over uw Interpolis zorgverzekering belt u direct met de Interpolis Zorglijn.
Waar stuur ik foto's of documenten van mijn schade naartoe?

Vragen wij na het melden van uw schade om foto’s of documenten, zoals een schadeformulier of offerte? Mail deze dan naar: schadeafhandeling@interpolis.nl. Zet in het onderwerp uw schadenummer.

 

Opsturen mag ook naar:
Interpolis Schadeservices
Antwoordnummer 396
5000 VB  Tilburg 

 

Wilt u uw vraag liever mailen? Gebruik dan ons contactformulier. U ontvangt binnen 10 werkdagen een reactie.