Overlijden melden

Wij wensen je veel sterkte met jouw verlies

Overlijden melden via Closure
Met 1 melding informeer je Rabobank én andere bedrijven.
Geef met Closure maar 1 keer je gegevens door. Je meldt het overlijden bij Rabobank. Zij helpen je bij het laten uitkeren, het wijzigen of het stoppen van verzekeringen. Daarnaast informeer je kosteloos ook andere organisaties zoals het waterschap, energieleverancier, Facebook en abonnementen.
Overlijden melden via Rabobank
Je informeert alleen Rabobank. Zij helpen je graag.
Rabobank helpt je graag bij het laten uitkeren van een verzekering. Of bij het wijzigen of stoppen van verzekeringen. Dat kan online of telefonisch.
Andere tussenpersoon?
Log in op Mijn Interpolis.
Heb je een andere tussenpersoon? De contactgegevens van je tussenpersoon vind je op je polisblad of in Mijn Interpolis bij 'Mijn gegevens'.
Wijziging doorgeven

Heb je een Alles in één Polis?

Meld het overlijden dan bij Rabobank. We snappen dat het regelen van de verzekeringen niet het leukste is in deze tijd. Toch is het belangrijk. Rabobank helpt je daar graag bij en neemt jouw verzekeringspakket met je door. Zodat je schadeverzekeringen en dekkingen passen bij jouw nieuwe situatie.
Een gezin aan tafel tijdens het het ontbijt

Heb je een overlijdensrisicoverzekering?

We begrijpen dat er veel op je afkomt en helpen jou daarom zo goed mogelijk. Lees wat je van ons mag verwachten. En wat je zelf kunt doen.
Een jongetje dat doktertje speelt met zijn vader

Heb je een zorgverzekering?

Dan meld je het overlijden bij de gemeente waar je bent ingeschreven. De gemeente geeft dit vervolgens aan ons door. Wijzigingen die het gevolg zijn van het overlijden, geef je wel aan ons door. Denk aan een wijziging van verzekeringnemer, postadres of rekeningnummer. Dit geef je door via de Interpolis Zorglijn.