Overlijden melden

Wij wensen je veel sterkte met jouw verlies

Overlijden melden via Closure
Informeer alle relevante bedrijven over het overlijden.
Geef met Closure maar 1 keer je gegevens door. Je meldt het overlijden niet alleen bij Rabobank, maar ook kosteloos bij andere organisaties zoals het waterschap, de ANWB en Facebook.
24/7 beschikbaar.
Overlijden melden via Rabobank
Zij helpen je graag.
Rabobank helpt je graag om de verzekeringen te wijzigen of te stoppen. Dat kan online of telefonisch.
Of bel met Rabobank via 088 722 66 00. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur.
Andere tussenpersoon?
Log in op Mijn Interpolis.
Heb je een andere tussenpersoon? De contactgegevens van je tussenpersoon vind je op je polisblad of in Mijn Interpolis bij 'Mijn gegevens'.
Wijziging doorgeven

Heb je een Alles in één Polis?

Meld het overlijden dan bij Rabobank. We snappen dat het regelen van de verzekeringen niet het leukste is in deze tijd. Toch is het belangrijk. Rabobank helpt je daar graag bij en neemt jouw verzekeringspakket met je door. Zodat je schadeverzekeringen en dekkingen passen bij jouw nieuwe situatie.
Een gezin aan tafel tijdens het het ontbijt

Heb je een overlijdensrisicoverzekering?

We begrijpen dat er veel op je afkomt en helpen jou daarom zo goed mogelijk. Lees wat je van ons mag verwachten. En wat je zelf kunt doen.
Een jongetje dat doktertje speelt met zijn vader

Heb je een zorgverzekering?

Dan meld je het overlijden bij de gemeente waar je bent ingeschreven. De gemeente geeft dit vervolgens aan ons door. Wijzigingen die het gevolg zijn van het overlijden, geef je wel aan ons door. Denk aan een wijziging van verzekeringnemer, postadres of rekeningnummer. Dit geef je door via de Interpolis Zorglijn.