Werkt de zorg app niet op je telefoon? Er staat een nieuwe versie voor je klaar. Verwijder de app en installeer de nieuwe versie. Onze excuses voor het ongemak.
Plaatje van het polisoverzicht in de Zorg app

Alles in 1 handig overzicht.

Bekijk overal en wanneer je maar wilt jouw zorgverzekering.
In 1 overzicht zie je de premie, basisverzekering, aanvullende verzekering en hoe je eventuele gezinsleden verzekerd zijn. Ook je zorgpas staat in de app. Met de zorgpas laat je aan zorgverleners je verzekeringsgegevens zien. Op de achterkant van de zorgpas staat de European Health Insurance Card (EHIC). Dit geldt in de meeste andere landen als verzekeringsbewijs. Wil je je gegevens bekijken of wijzigen? Dat kan in Mijn Zorggebruik.
Plaatje hoe het scherm eruit ziet als je kiest voor Zelf Regelen in de Zorg app

Declareer eenvoudig je rekening

Maak een foto van je rekening met je telefoon of tablet. En upload de foto’s in de Zorg app. Binnen 3 werkdagen staat het geld op jouw bankrekening.
Plaatje van het eigen risico scherm als je de Zorg app opent

Bekijk jouw eigen risico.

Wil je weten wat het bedrag is van je verplicht en eventueel vrijwillig eigen risico? En hoeveel eigen risico je al betaald hebt? Ook dit vind je terug in de Zorg app.
Plaatje hoe het scherm eruit ziet als je je zorgkosten wilt zien in de Zorg app

Bekijk je gemaakte zorgkosten.

In de Zorg app staan al jouw gemaakte zorgkosten van de afgelopen jaren op rij. Je ziet welke zorgverlener de kosten declareerde, de datum en het bedrag van de vergoeding.
Plaatje van het eerste scherm als je de Zorg app opent

Download de Interpolis Zorg app.

De app is geschikt voor je smartphone of tablet: iOS of Android.

En hij is gratis verkrijgbaar in de App Store of via Google Play.

 

Je logt de 1e keer in met DigiD en sms-controle of DigiD app.

Na het inloggen kies je een 5-cijferige code. Daarna gebruik je voor het inloggen op de Interpolis Zorg app alleen de 5-cijferige code. Het eenmalig inloggen met DigiD en sms-controle is een beveiligde inlogmethode die door de overheid is bepaald.