Opzeggen zorgverzekering Interpolis

Ik wil mijn zorgverzekering bij Interpolis opzeggen

Wil je je Interpolis Zorgverzekering opzeggen? Dat vinden we jammer, want we zijn blij met jou als klant. Jouw verzekering kunnen wij stoppen per 1 januari. Je kunt de opzegging aan ons doorgeven tot en met uiterlijk 31 december. Ontvangen wij je opzegging na 31 december? Dan kunnen we je zorgverzekering pas stoppen per 1 januari van het volgende jaar. In sommige gevallen mag je ook tussentijds je verzekering stoppen. Bijvoorbeeld als je verhuist naar het buitenland of in militaire dienst gaat. Geef dit aan bij reden opzegging in onderstaand formulier. Als je je intussen bij een andere zorgverzekeraar hebt aangemeld hoef je niets te doen. Je wordt dan automatisch uitgeschreven bij Interpolis.


Wij verwerken jouw persoonlijke gegevens in overeenstemming met het privacystatement. Hierin lees je hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens en welke rechten je hebt.


Wil je (indien van toepassing) ook de zorgverzekering van je partner en/of kinderen opzeggen? Kies dan voor de optie 'Voor mij en mijn gezinsleden' bij de vraag 'Voor wie wil je de zorgverzekering opzeggen?'. Je krijgt dan de mogelijkheid de gegevens per gezinslid op te geven.

Je gegevens
Voor wie wil je de zorgverzekering opzeggen?
Gegevens tweede persoon
Persoon toevoegen
Gegevens derde persoon
Persoon toevoegen
Gegevens vierde persoon
Persoon toevoegen
Gegevens vijfde persoon
Persoon toevoegen
Gegevens zesde persoon
Persoon toevoegen
Gegevens zevende persoon
Persoon toevoegen
Gegevens achtste persoon
Persoon toevoegen
Gegevens negende persoon
Persoon toevoegen
Gegevens tiende persoon