Vrouw doet yoga in de huiskamer

Doe de Healthcheck.

Binnen 30 minuten weet jij hoe gezond je bent.

De Healthcheck wordt uitgevoerd door een speciaal opgeleide verpleegkundige. De verpleegkundige meet je BMI (Body Mass Index), bloeddruk, cholesterol, en suikergehalte. Je krijgt een vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering ZorgActief MeerZeker en ZorgActief ZonderZorgen. 

Vrouw achter een laptop met de hand aan haar kin en een schrijfboekje voor zich.

Val jij regelmatig?

Doe een valpreventiecursus.

Een valpreventiecursus is voor mensen met een hoog risico om te vallen of angst om te vallen. Je krijgt een vergoeding voor valpreventie vanuit de basisverzekering. 

Vrouw plakt pleister op de vinger van een meisje in de keuken.

Wil jij helpen bij een ongeval?

Ontdek een EHBO- én reanimatiecursus. 

Via een cursus EHBO of reanimatie leer je hoe je helpt als iemand bijvoorbeeld gewond of bewusteloos raakt. Bij Interpolis krijg je een vergoeding voor een cursus EHBO en reanimatie vanuit de aanvullende verzekering ZorgActief MeerZeker en ZonderZorgen. 
Een vrouw achter haar laptop werkt haar agenda bij.

Voorkom een burn-out.

Bekijk onze online zelfhulp modules. 

Door meer te ontspannen, ervaar je minder stress en daarmee verklein je het risico op een burn-out. De modules van Stichting Mirro helpen je bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Zoals voor piekeren, een burn-out en grip op stress. De online modules krijg je volledig vergoed als je een aanvullende zorgverzekering hebt. Wil je gebruik maken van de modules? Dan heb je een persoonlijke vouchercode nodig.  
Vrouw zit op yogamat in de woonkamer met een kurken yogablok naast zich in kleermakerszit

Last van klachten door teveel stress?

Mindfulness kan jou mogelijk helpen.

In het dagelijks leven doen we vaak dingen op de ‘automatische piloot’ zonder er echt bij na te denken. Mindfulness helpt je het heden intenser te beleven en je aandacht te richten op dingen die op dat moment gebeuren. Door meer in het moment te leven nemen angst, depressiviteit en stress af. Je krijgt een vergoeding uit de aanvullende zorgverzekering ZorgActief MeerZeker en ZorgActief ZonderZorgen.

Zo maken we bij Interpolis het verschil: 

Man die zijn elektrische auto aan de oplader gaat doen

Veilig onderweg

We gaan graag veilig, slim én goed verzekerd op weg. Van een autoritje naar oma tot een middag fietsen met vrienden. Samen met jou maken we elke kilometer veiliger.
Veilig wonen | We moeten ons voorbereiden op de risico's van het veranderende klimaat en onze omgeving hierop aanpassen. | Interpolis

Een veilig huis is een fijn thuis

Je huis is een plek voor ontspanning en waar je je fijn en veilig wil voelen. Wij willen samen met jou zorgen voor een veilig thuis waar jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is.
Ondernemer in een kantooromgeving

Veilig duurzaam ondernemen

Als ondernemer maak je werk van het realiseren van jouw dromen. Een onderneming van betekenis zijn, daar draait het om. Wij helpen je hier graag bij.