Preventieve cursussen

Interpolis Zorgverzekeringen

Zorg goed voor jezelf en maak gebruik van onze preventieve cursussen

Interpolis gelooft dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan. Goed voor jezelf zorgen is belangrijker dan ooit. Wij helpen je daar graag mee. Daarom kun je bij Interpolis een vergoeding krijgen uit de aanvullende verzekeringen ZorgActief MeerZeker en ZonderZorgen voor de volgende preventieve cursussen: 

Hoeveel vergoeden wij?

  • ZorgActief MeerZeker: maximaal € 200,- per persoon per kalenderjaar voor deze kosten samen. Bekijk de vergoeding.
  • ZorgActief ZonderZorgen: maximaal € 300,- per persoon per kalenderjaar voor deze kosten samen. Bekijk de vergoeding.
  • ZorgCompact Plus: wij vergoeden alleen een online slaapcursus. Bekijk de vergoeding.

Verminder stress en voorkom een burn-out

Interpolis wil je helpen om de patronen te herkennen die bij jou stress veroorzaken. We geven je tips en oplossingen zodat je deze patronen blijvend kunt doorbreken. Interpolis heeft als doel het aantal personen, die geboren zijn tussen 1980 en 2000, met burn-outklachten met 20% te verlagen. Uit onze aanvullende verzekeringen kun je vergoeding krijgen voor online hulp bij burn-out en stressklachten: 
  • Preventieve psychische zorg via HeyCoach. Je kunt 1 kennismakingsgesprek en 3 online videogesprekken met een online psycholoog vergoed krijgen.
  • Je kunt toegang krijgen tot de online (zelfhulp)modules bij Stichting mirro. De modules van Stichting mirro helpen bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Op veel gebieden zijn online modules beschikbaar.