Preventieve cursussen

Zorg goed voor uzelf en maak gebruik van onze preventieve cursussen

Interpolis gelooft dat verzekeren niet de enige oplossing is om met risico’s om te gaan. Goed voor uzelf zorgen is belangrijker dan ooit. Wij helpen u daar graag mee. Daarom kunt u bij Interpolis een vergoeding krijgen uit de aanvullende verzekeringen ZorgActief MeerZeker en ZonderZorgen voor de volgende preventieve cursussen: 
 

Hoeveel vergoeden wij?

  • ZorgActief MeerZeker: maximaal € 200,- per persoon per kalenderjaar voor deze kosten samen.
  • ZorgActief ZonderZorgen: maximaal € 300,- per persoon per kalenderjaar voor deze kosten samen.
  • ZorgCompact Plus: Wij vergoeden alleen een online slaapcursus. Lees meer 

Verminder stress en voorkom een burn-out

Interpolis wil u helpen om de patronen te herkennen die bij u stress veroorzaken. We geven u tips en oplossingen zodat u deze patronen blijvend kunt doorbreken. Interpolis heeft als doel het aantal personen, die geboren zijn tussen 1980 en 2000, met burn-outklachten met 20% te verlagen. Uit onze aanvullende verzekeringen kunt u vergoeding krijgen voor online hulp bij burn-out en stressklachten: 
  • Preventieve psychische zorg via OpenUp. U kunt een kennismakingsgesprek en 3 consulten met een online psycholoog vergoed krijgen. 

  • U kunt toegang krijgen tot de online (zelfhulp)modules bij Stichting mirro. De modules van Stichting mirro helpen bij het herkennen, aanpakken en voorkomen van psychische klachten. Op veel gebieden zijn online modules beschikbaar.