Subsidie voor een groen dak

Check hier of jij gebruik kunt maken van een subsidieregeling
Veel gemeentes, waterschappen en provincies bieden subsidie aan voor de aanleg van een groen dak. De subsidie kan oplopen tot wel € 40,- per m2. Dat maakt de aanschaf van een groen dak een stuk voordeliger.

De voorwaarden voor subsidie verschillen per gemeente, waterschap of provincie. Wij zetten de aanbieders van een subsidieregeling voor je op een rij. Staat jouw gemeente hier niet tussen? Bekijk dan op energiesubsidiewijzer.nl of je toch gebruik kunt maken van een regeling.

Overzicht van gemeentes en instanties met subsidie

Onderstaande gemeentes, provincies en waterschappen bieden een subsidieregeling voor de aanleg van groene daken. Controleer voor de actuele en precieze voorwaarden altijd de website van je gemeente, provincie of waterschap. Interpolis is niet aansprakelijk voor de informatie over de subsidieregelingen waar wij vanaf onze website naar verwijzen.

Staat jouw gemeente, provincie of waterschap hier niet tussen terwijl er wel een subsidieregeling geldt voor groene daken? Stuur ons een e-mail, dan passen wij dat aan. Ook als de subsidieregeling voor groene daken van jouw gemeente, provincie of waterschap niet langer actueel is horen wij dat graag.

Provincies

Onderstaande provincies bieden een subsidieregeling voor de aanleg van groene daken. Ga bij jouw provincie na wat de precieze voorwaarden zijn.