Een laptop die half dichtgeklapt op een bureau staat

Inboedel en waardevolle spullen verzekeren

Ga je voor het eerst op jezelf wonen? Dan horen daar vaak nieuwe meubels en spullen bij. Een deel van de inboedel zal ook bestaan uit spullen die je al in bezit had en die je meeneemt naar jouw nieuwe woning. Het is belangrijk om je meubels en spullen te verzekeren met een inboedelverzekering. Goed om te weten: als student ontvang je 20% korting op de premie van de Interpolis Inboedelverzekering. Waardevolle spullen, zoals je telefoon of laptop, kun je ook verzekeren voor schade of diefstal die buitenshuis ontstaat. Dit doe je met onze BuitenDeDeur verzekering.

Een flatscreen tv die scheef aan de muur hangt en beschadigd is geraakt

Het verzekeren van aansprakelijkheid

Schade die je per ongeluk aan (spullen van) iemand anders toebrengt: daar sta je waarschijnlijk niet elke dag bij stil. Ga je op jezelf wonen? Dan is het toch verstandig om na te denken over het verzekeren tegen aansprakelijkheid. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Veroorzaak je schade aan (spullen van) anderen? Met een aansprakelijkheidsverzekering hoef je je dan geen zorgen te maken over het vergoeden van eventuele kosten.

Verzekeringen voor jouw situatie

Een jongen met zijn hond, die een bal in zijn bek heeft

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker de financiële gevolgen van schade aan anderen.

Mensen die een stel feliciteren met hun nieuwe woning

Inboedelverzekering

Verzeker spullen in en om het huis tegen schade.

Twee mannen drinken koffie aan een bar. Met de BuitenDeDeurverzekering van Interpolis verzekert u uw spullen buitenshuis in Nederland.

BuitenDeDeur verzekering

Verzeker waardevolle spullen buitenshuis tegen schade.

Jongen en vader praten met elkaar.

Studentenverzekeringen

Volg je een voltijdstudie en ben je niet ouder dan 25 jaar? Dan ontvang je korting op je Inboedelverzekering en Doorlopende Reisverzekering.

Ook interessant voor jou?

Huis kopen?

Ga je een nieuw huis kopen? Dan is dat een goed moment om naar jouw verzekeringen te kijken. We helpen je graag met informatie over waar je allemaal aan kunt denken op het gebied van verzekeren.

Man en vrouw omhelzen elkaar en houden sleutel vast.

Samenwonen?

Als jullie gaan samenwonen, is er veel om naar uit te kijken. Maar er moet ook veel geregeld worden. Het is slim om na te denken over verzekeren. Zo voorkomen jullie dubbele verzekeringen.

Man en vrouw pakken verhuisdozen in.