Een eigen polis afsluiten.

Bij Interpolis kun je de Alles in één Polis afsluiten. Dit is een verzekeringspakket voor al je schadeverzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een:
Sluit je verzekeringen af in meerdere rubrieken? Dan krijg je automatisch pakketkorting op al die verzekeringen. De pakketkorting kan oplopen tot 12%.

Zo zit het met de inboedelverzekering. 

Wil je dat je spullen in je woning verzekerd zijn? Dan sluit je een inboedelverzekering af. Je kunt bij ons kiezen voor de inboedelverzekering Uitgebreid of All-Risk. De inboedelverzekering Uitgebreid heeft een scherpe premie. Op de inboedelverzekering All-Risk zijn ook andere plotselinge gebeurtenissen verzekerd zoals schade door vallen en (om)stoten van je inboedel. 

Heb je een huurwoning of huurappartement?

De eigenaar van je huurhuis of huurappartement is verantwoordelijk voor de verzekering van het pand. Verbeteringen die jij op eigen kosten aanbrengt aan de woning, zoals een nieuwe keuken, zijn meeverzekerd op je inboedelverzekering. Dit heet huurdersbelang. Huurdersbelang is alleen verzekerd als de schade aan het huurdersbelang voor jouw rekening is. Dit staat bijvoorbeeld in het huurcontract.

Ga je samenwonen?

Soms is het moment dat je uit huis gaat ook het moment dat je voor het eerst gaat samenwonen met je partner. Door jullie verzekeringen samen te voegen, bespaar je geld. Ga je samenwonen met je vrienden of kamerbewoners? Dan voer je geen gezamenlijke huishouding en moet je dus allemaal je eigen verzekeringen afsluiten.

Zo zit het met je verzekeringen rondom verhuizing.

Tijdens je verhuizing is je inboedel op het oude en nieuwe adres binnen Nederland verzekerd. Vanaf het moment dat je de sleutel van jouw nieuwe woning krijgt tot het moment dat je helemaal verhuist naar de nieuwe woning. Rondom je verzekeringen zijn er een aantal zaken waarop je moet letten.

Ga je voor het eerst een huis kopen?

Een huis koop je niet elke dag. Misschien denk je na over een verbouwing. Of je bent al bezig met de inrichting. Bij de aanschaf van een woning komt er veel op je af. Zoals het regelen van je hypotheek en de verhuizing zelf. Maar het is ook hét moment om naar je verzekeringen te kijken.

Ga je op jezelf wonen vanwege een studie?

Ga je uit huis omdat je gaat studeren? Dan moet je bijvoorbeeld een eigen inboedelverzekering sluiten. Maar voor de reisververzekering kun je wel verzekerd blijven op de polis van je ouders. Wij leggen je graag uit hoe het zit per verzekering.
Interpolis en Rabobank

Wist je dat wij samenwerken met Rabobank?

Bij Rabobank regel je het afsluiten en wijzigen van je verzekeringen. Zodat wij ons kunnen focussen op het oplossen van je schade. Dat is onze samenwerking in een notendop.