Bootverzekering WA-dekking

In het vaarseizoen lekker het water op. In de rust van de natuur. Of gezelligheid in de stad. Op schade zit u niet te wachten. Gebeurt er toch iets? Dan is het fijn als de schade aan anderen goed verzekerd is. Kies daarom voor een Interpolis Bootverzekering met WA-dekking. Wij vergoeden dan de schade aan anderen die u veroorzaakt met uw boot.

 

Lees meer over de Interpolis Bootverzekering

 

Bootverzekering met WA-dekking

Bent u in bezit van een boot? Dan is een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) aan te raden. Dit is in een aantal situaties ook verplicht. Bijvoorbeeld in jachthavens en stallingen is een WA-verzekering vereist.

 

Hiermee bent u verzekerd voor schade aan anderen. Schade aan uw eigen boot verzekert u met de WA + Volledig Casco (All Risk) dekking.

Wat is verzekerd met een WA-verzekering?

Wij betalen bij:

  • lichamelijk letsel en materiële schade aan anderen tot € 10.000.000,-
  • opruimen van uw gezonken boot, als dit noodzakelijk is

Schade aan uw eigen boot verzekert u met een WA + Beperkt Casco of WA + Volledig Casco.

Aanvullende dekking

Het is mogelijk om naast de bootverzekering een opvarendenverzekering af te sluiten. Iedereen op uw boot is dan verzekerd bij een ongeluk. Letselschade is tot € 1.000.000,- en materiële schade is tot € 10.000,- verzekerd.

Voordelen Interpolis WA-bootverzekering

  • No-claimkorting
  • Geen eigen risico

Bootverzekering afsluiten

Ga goed verzekerd het water op met uw boot. Kies voor de Interpolis Bootverzekering.

Schade melden

Schade aan uw boot? Of hebt u schade aan een andere boot gemaakt? Als u contact met ons opneemt, kunnen we u snel helpen. Bel bij spoedgevallen met de Interpolis Alarmcentrale. Meld in andere gevallen uw schade 24/7 online of telefonisch.