Beperkt Casco caravanverzekering

Verzekerd voor diefstal, storm- en brandschade aan je caravan of vouwwagen

Caravanverzekering

De vakantie waar je al zo lang naar uitkijkt, is eindelijk aangebroken. Je gaat met de caravan of vouwwagen achter je auto op weg naar je vakantiebestemming. Wil je niet thuiskomen met onverwachte kosten door schade aan je caravan of vouwwagen? Sluit dan voor vertrek nog een Interpolis Caravanverzekering af. Je bent dan bijvoorbeeld verzekerd voor brandschade na kortsluiting, een kapot raam door storm of schade door een poging tot inbraak.

Wat is verzekerd met Beperkt Casco?

Met de Interpolis Caravanverzekering Beperkt Casco ben je verzekerd voor  schade aan jouw caravan door: 
  • diefstal en inbraak
  • poging tot inbraak
  • brand, ontploffing en zelfontbranding
  • storm en blikseminslag
  • hagelschade
  • botsing met loslopende dieren als je onderweg bent
Wil je ook verzekerd zijn voor schade door eigen gebreken? Kies dan voor de Interpolis Caravanverzekering Volledig Casco (all risk)

Voordelen Interpolis Caravanverzekering

Schade door je caravan

Een WA-verzekering voor je caravan is niet verplicht. Als de caravan is gekoppeld aan je auto en er ontstaat schade aan iemand anders, dan is dit verzekerd op de WA-autoverzekering. Is de caravan losgekoppeld van de auto en staat deze veilig buiten het verkeer stil, dan is schade door je caravan verzekerd op een aansprakelijkheidsverzekering.

Interpolis Caravanverzekering afsluiten

Ga goed verzekerd op reis met je caravan. Sluit de Interpolis Caravanverzekering af via de Rabobank. 

Schade melden

Schade aan je caravan of vouwwagen? Wij staan 24 uur, 7 dagen per week voor je klaar, zodat we je zorgen zo snel mogelijk uit handen kunnen nemen. Is er sprake van een noodgeval? Neem dan altijd direct telefonisch contact op met de Interpolis Alarmcentrale