Wat is een caravanverzekering?

Materiële schade en letselschade die u met uw (gekoppelde) caravan aan derden veroorzaakt, is verzekerd via de WA-verzekering van uw auto. Is uw caravan niet gekoppeld, dan heeft u daarvoor een aansprakelijkheidsverzekering nodig. Met een caravanverzekering verzekert u schade aan uw eigen caravan. Bijvoorbeeld schade die wordt veroorzaakt door diefstal, storm of brand. Zo gaat u met een gerust gevoel op vakantie.

Wat verzekert u met de caravanverzekering?

Met een caravanverzekering met beperkt casco verzekert u schade aan uw eigen caravan door diefstal en inbraak, brand en ontploffing, storm, blikseminslag en hagelschade. Kiest u voor volledig casco, dan bent u ook verzekerd voor schade door eigen gebreken. Bij schade krijgt u snelle hulpverlening door de Interpolis Alarmcentrale.

Schade aan uw caravan door
Diefstal en inbraak
Brand, ontploffing en zelfontbranding
Storm en blikseminslag
Hagelschade
Gevolgschade bij eigen gebrek
Elke andere onzekere gebeurtenis

Sluit u verzekeringen af in verschillende rubrieken op de Alles in één Polis?

Dan krijgt u pakketkorting die kan oplopen tot 12%
Reizen
Mens & gezondheid
Wonen
Verkeer
Recht, geld & inkomen

Voorwaarden en informatiedocument

In het informatiedocument staan de belangrijkste kenmerken van de verzekering. Elke verzekeraar heeft een informatiedocument op de website staan. Zo vergelijkt u eenvoudig onze verzekering met die van andere verzekeraars.

Ook interessant voor u?

Groene kaart

Uw groene kaart is een internationaal verzekeringsbewijs. Hiermee toont u in heel Europa aan dat uw voertuig WA-verzekerd is. We helpen u graag met meer informatie over uw groene kaart.

Groen kentekenbewijs die op tafel ligt.

Schade aan caravan voorkomen

Met uw caravan wilt u van een onbezorgde vakantie genieten. Schade probeert u natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. We helpen u graag met een aantal tips.

Verschillende caravans staan op campingplaats.

Vouwwagen verzekeren

Een vouwwagen biedt vrijheid: uw kunt tijdens uw vakantie gaan en staan waar u wilt. Wilt u uw vouwwagen verzekeren? Dat kan op de Interpolis Caravanverzekering. Zo gaat u verzekerd op reis.

Uitgeklapte vouwwagen staat op kampeerplaats.