Klantverhalen arbeidsongeschiktheid

Ondernemers vertellen over de periode waarin ze arbeidsongeschikt waren

Interpolis verzekert, maar zorgt ook voor oplossingen en diensten

Wij vinden het belangrijk dat u als ondernemer goed voor zichzelf zorgt. Daarom bieden we naast onze arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) ook oplossingen en diensten die u helpen om gezond te blijven. Zo verkleinen we samen de kans op (langdurige) arbeidsongeschiktheid. 
Wordt u toch arbeidsongeschikt? Dan kunt u natuurlijk op ons rekenen!

Lees de verhalen van collega-ondernemers die openhartig vertellen over hun ervaringen met Interpolis.

Lees de verhalen van klanten

“Door een beetje ademruimte kreeg ik de grip op mijn leven terug”

Als verloskundige in een maatschap had Marit (32) naar eigen zeggen het mooiste werk van de wereld. Ondanks de hoge werkdruk en de vele nachtdiensten zat haar iets dwars dat niet zozeer met haar baan te maken had: "Het was een opeenstapeling van gebeurtenissen in mijn privé-leven die ervoor zorgden dat ik ‘overliep’."

“Misschien moest ik het roer omgooien en iets totaal anders gaan doen…”

Marga (34) had een eigen accountantskantoor en last van lichamelijke klachten. Toen bleek dat de oorzaak van haar klachten helemaal niet lichamelijk was begon ze een coachingstraject. Zo kwam ze er achter dat haar rationele benadering haar werkrelaties negatief beïnvloedde.

“Ik leer te focussen op wat nog wél lukt”

René (53) is tandarts en heeft een eigen praktijk. Vier maanden geleden werd er een tumor uit zijn arm verwijderd. Na de operatie had hij last van vermoeidheid en was hij prikkelbaar. Met behulp van een coach leerde hij zijn beperkingen te accepteren. “Ik ben blij dat ik die gesprekken aangegaan ben; ze helpen me vooruit.”

De juiste coaching op het juiste moment

Bekijk het klantverhaal van Bahman Nasrieh, eigenaar van fysiotherapiepraktijk Delfshaven.

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Interpolis biedt in combinatie met Interpolis InkomensZekerPlan, de arbeidsongeschiktheidsverzekering, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Is een AOV iets voor u? 

Het afsluiten van een AOV kan een goede oplossing zijn om het risico van inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op te vangen. Bovendien kunt u onze verzekering altijd afstemmen op uw situatie. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzekeren en hoe lang uw eigenrisicoperiode is.