‘Opgehelderd’ de podcast: Groeien als zzp’er.

Ben je een zzp’er en denk je er aan een team op te bouwen? Ondernemers Inge Morrién en Fleur de Jong van Haeru gingen je voor. In deze 1e aflevering van de podcast-serie Opgehelderd deelt Inge haar ervaringen.

Concept voor beautyprofessionals.

Inge is haarstyliste en samen met haar beste vriendin Fleur oprichter van Haeru. Een beautyconcept waar je niet alleen je haar kunt laten doen, maar ook nagels en wenkbrauwen. Voor ZZP-beautyprofessionals is het mogelijk om bij Haeru een stoel te huren en hun eigen klanten te bedienen. 

Hoe kun je gezond groeien?

Inge en Fleur zijn echte aanpakkers. Ze vonden een geschikt pand in Amsterdam-Oost, spraken in januari 2023 met aannemers, en 5 weken later was Haeru al een feit. De dames zijn ambitieus en van plan om flink door te groeien. Maar hoe werk je effectief? En hoe groei je 'gezond'? Onze hosts Kris Pouw en Jasper Fraikin gaan erover in discussie met Inge.
De podcast serie 'Opgehelderd' is een productie van Interpolis en wordt gepresenteerd door Kris en Jasper. Zij zijn zelf ondernemer en praten met starters over de leuke én uitdagende kanten van het runnen van een eigen bedrijf.

Je bedrijf beschermen.

Net je bedrijf gestart of onderneem je al wat langer? Als ondernemer wil je er alles aan doen om een goed lopend bedrijf op te bouwen én te behouden. Lees meer over wat je kunt doen om jouw bedrijf te beschermen.