Als medische of zakelijke professional bent u hard aan het werk voor uw patiënten of klanten. Als u kiest voor een AOV van Interpolis kunt u gebruik maken van preventie en re-integratie diensten. Bij arbeidsongeschiktheid krijgt u persoonlijke begeleiding door onze professionals

Goed verzekerd bij arbeidsongeschiktheid

Met de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor vrije beroepen verzekert u niet alleen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Wij helpen u ook om gezond te blijven ondernemen.
Voordelen

Ook interessant voor u?

Klanten aan het woord

Met een AOV vangt u inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid op. U ontvangt dan een maandelijkse uitkering. En Interpolis gaat nog een stapje verder. Collega ondernemers vertellen u over de periode dat zij arbeidsongeschikt waren

Inzicht in oorzaken en oplossingen

Lees alles over de oorzaken van arbeidsongeschiktheid en over wat u allemaal kunt doen om dit te voorkomen.

Drie mensen bij een wand met gekleurde post-its

Arbeidsongeschiktheid voorkomen

Interpolis biedt, in combinatie met de verzekering Interpolis InkomensZekerPlan, een aantal preventiediensten aan om u te helpen met een gezonde levensstijl.

Vrouw in sportkleren strekt haar been op de grond in het bos. Met behulp van de preventiediensten van Interpolis kunt u arbeidsongeschiktheid voorkomen.