Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) ZekerVanJeZaak

Verzeker schade die u of uw medewerkers veroorzaken

  • Voor starters het eerste half jaar gratis aansprakelijkheidsverzekering
  • Extra kansen pakken, gewoon meeverzekerd
  • overal verzekerd, behalve in de Verenigde Staten en Canada
Het coronavirus en uw verzekeringen

Wij begrijpen dat u vragen heeft over uw verzekeringen door het coronavirus. Daarom hebben wij de veelgestelde vragen en antwoorden op een rij gezet. Bekijk de veelgestelde vragen over wat wel en niet verzekerd is.

 

De wachttijd aan de telefoon is langer dan u van ons gewend bent. Dit komt door voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.
U kunt ook direct schade, kosten of annulering melden.

Wat is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Als ondernemer loopt u het risico om aansprakelijk gesteld te worden voor schade. Bijvoorbeeld als u of een van uw medewerkers schade veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. Of als uw werknemer schade heeft door een ongeval op de werkplek. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Waarom een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?

Steeds vaker worden bedrijven aansprakelijk gesteld. De bedragen worden ieder jaar hoger en juridische hulp wordt steeds duurder. Met onze bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering bent u hiervoor verzekerd. Behalve in de Verenigde Staten en Canada.
Wel verzekerd
Niet verzekerd

Aanvullend te verzekeren

Werk je in de bouw, als adviseur of als bestuurder van bijvoorbeeld een vereniging? Dan is het verstandig om voor een aanvullende dekking te kiezen. Starters ontvangen ook deze dekking een half jaar gratis. 
Beroepsaansprakelijkheid
Verzeker vermogensschade door een beroepsfout
Met de beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor vermogensschade die ontstaat door beroepsfouten. Dit is een aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Dekking afgestemd op uw beroep
Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. De dekking van de Interpolis Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is daarom afgestemd op uw beroep. Zo bent u op maat verzekerd voor vermogensschade door beroepsfouten.
Bestuurdersaansprakelijkheid
Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder
Als bestuurder kunt u privé aansprakelijk worden gesteld voor schade door een bestuurlijke fout. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, als aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, bent u hiervoor verzekerd.

Bescherm uw privévermogen
Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering als aanvullende dekking beschermt u uw privévermogen bij aansprakelijkheid door een bestuurlijke fout van uzelf of een medebestuurder. Verzeker alle bestuurders of toezichthouders van uw bedrijf.
CAR-verzekering
Verzeker schade aan een pand tijdens (ver)bouw
De Construction Allrisk (CAR) verzekering verzekert u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect voor schade die ontstaat tijdens bouw of verbouw van een pand. De CAR-verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Goed verzekerd op de bouwplaats
Met de CAR-verzekering zijn alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen zijn verzekerd, zowel tijdens de bouwperiode, de proefdraaiperiode als de onderhoudsperiode.
Alles over aansprakelijkheid
Wanneer word ik aansprakelijk gesteld? Geldt mijn particuliere aansprakelijkheidsverzekering ook voor zakelijke problemen? Wat zijn de financiële gevolgen? Moet ik me ervoor verzekeren?

In het dossier zakelijke aansprakelijkheid leest u alles over de vormen van aansprakelijkheid, zoals bedrijfsaansprakelijkheid, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid. En aansprakelijkheid voor ondernemingen die in de bouw werken (CAR).

Lees alles over aansprakelijkheid
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees alles over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.