Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZekerVanJeZaak

Verzeker vermogensschade door een beroepsfout

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Voor schade door beroepsfouten kunt u aansprakelijk worden gesteld. Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor vermogensschade die ontstaat door beroepsfouten.

Wat is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Het kan voorkomen dat een klant u aansprakelijk stelt voor schade door een verkeerd advies of berekeningsfout. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u voor vermogensschade door beroepsfouten. Want zelfs de kleinste vergissing kan grote gevolgen hebben.

Afgestemd op uw bedrijf

De verzekering sluit aan bij de eisen die uw beroepsvereniging stelt.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Wat is wel en niet verzekerd?

Beroepsaansprakelijkheid is een aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. De dekking is afgestemd op uw beroep, zodat u op maat verzekerd bent.
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in 1 handig overzicht in het informatiedocument van de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Ook aanvullend te verzekeren

Werk je in de bouw, als adviseur of als bestuurder van bijvoorbeeld een vereniging? Dan is het verstandig om voor een aanvullende dekking te kiezen.
Bestuurdersaansprakelijkheid
Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid als bestuurder
Als bestuurder kunt u privé aansprakelijk worden gesteld voor schade door een bestuurlijke fout. Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering, als aanvullende dekking op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, bent u hiervoor verzekerd.

Bescherm uw privévermogen
Met de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering als aanvullende dekking beschermt u uw privévermogen bij aansprakelijkheid door een bestuurlijke fout van uzelf of een medebestuurder. Verzeker alle bestuurders of toezichthouders van uw bedrijf.
CAR-verzekering
Verzeker schade aan een pand tijdens (ver)bouw
De Construction Allrisk (CAR) verzekering verzekert u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect voor schade die ontstaat tijdens bouw of verbouw van een pand. De CAR-verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Goed verzekerd op de bouwplaats
Met de CAR-verzekering zijn alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen zijn verzekerd, zowel tijdens de bouwperiode, de proefdraaiperiode als de onderhoudsperiode.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.