Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Interpolis ZekerVanJeZaak®

Verzeker vermogensschade door een beroepsfout

Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u vermogensschade die ontstaat door beroepsfouten waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wat is de beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade door een beroepsfout of een verkeerd advies, als u dat veroorzaakt. Ook als er door u schade ontstaat bij een opdrachtgever.

Afgestemd op uw bedrijf

De verzekering sluit aan bij de eisen die uw beroepsvereniging stelt.

Startersvoordeel

Profiteer een halfjaar gratis van de aansprakelijkheidsverzekering bedrijven. Lees meer op rabobank.nl

Waarom een beroepsaansprakelijkheidsverzekering?

Niet elk beroep brengt dezelfde risico’s met zich mee. Daarom is deze verzekering aangepast op uw beroep. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 
Wel verzekerd
Niet verzekerd
Informatiedocumenten
U vindt de belangrijkste informatie over deze verzekering in een handig overzicht in het informatiedocument van de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.
Samenwerking Interpolis en Rabobank
Deze verzekering kunt u afsluiten bij de Rabobank. Zo maken wij onze unieke belofte waar; uw financiën en verzekeringen overzichtelijk onder 1 dak.

Lees meer over de samenwerking tussen Interpolis en Rabobank

Ook aanvullend te verzekeren

Werkt u bijvoorbeeld in de bouw of bent u adviseur of bestuurder? Dan is het verstandig om te kijken of u nog een aanvullende aansprakelijkheidsverzekering nodig heeft. Starters zijn ook voor deze dekking het eerste half jaar gratis verzekerd.
Bestuurdersaansprakelijkheid
Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor de schade door een bestuurlijke fout die u of een medebestuurder veroorzaakt. Ook privé. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
CAR-verzekering
Met een Construction Allrisk verzekering (CAR) bent u verzekerd voor schade die u als (hoofd)aannemer, constructeur, opdrachtgever of architect veroorzaakt tijdens de bouw of verbouw van een pand of schade aan het bouwwerk en hulpmaterialen. Met de CAR-verzekering zijn overigens alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Deze verzekering sluit u af als aanvulling op uw Interpolis Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
Een pakketpolis voor u als ondernemer

Interpolis ZekerVanJeZaak®

Alle bedrijfsverzekeringen in 1 pakket. Afgestemd op starters, zzp'ers, midden- en kleinbedrijf, verenigingen en stichtingen met een omzet tot 1 miljoen euro.